Новий Коко-каприлат-капрат (кокосовий емолент, Cetiol LC) Збільшити для перегляду

Коко-каприлат-капрат (кокосовий емолент, Cetiol LC)

Новий товар

Натуральний кококаприлат-капрат буде корисний у будь-якому виді косметики, якщо потрібно поліпшити тактильні відчуття, розподіляючi або емульгуючі властивості.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


39,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Вага 25 г
Категорія Унісекс

Коко-каприлат-капрат (кокосовий емолент, Cetiol LC)

INCI: Coco-Caprylate/Caprate

Синоніми: Cetiol LC, Miglyol Coco 810, DomusCare LC, Rofetan CCC

Зовнішній вигляд: масляниста прозора рідина без кольору і запаху

Розчинність: олії, тригліцериди

Введення в косметику: 5-20%, додавати в жирну фазу

Кокосовий емолент виключно натуральний — це ефір, отриманий в результаті реакції кокосового спирту з каприловою та каприновою кислотами. Зволожувач і емолент набув широкого поширення в косметиці. Якщо вам подобаються тригліцериди, то і цей кокосовий силікон ви оціните високо — в обох компонентах чудова зволожуюча і пом'якшувальна здатність, виражені кондиціонуючі властивості. Їх можна й потрібно міксувати в кремах — для додання шовковистості шкірі, у зволожуючих спреях, сухих олійках.


Кококаприлат-капрат — інноваційна заміна звичному силікону, він славиться відмінною розподільчою та емульгуючою здатністю, нежирний на дотик, швидко вбирається навіть при 20% у формулі.


Шкіра сприймає кококапрілат-капрат як рідну речовину, тому його часто вводять в гіпоалергенну косметику, збиті масла, масажні суміші. Навіть в чистому вигляді цей силікон не залишає жирного блиску на шкірі, тому його часто використовують в праймерах та декоративній косметиці.


Догляд за волоссям після фарбування спроститься, якщо в кондиціонері буде 5-10% кокосового каприлат-капрата. У косметиці для волосся цей компонент важливий: утримує вологу, полегшує розчісування і запобігає вимиванню пігменту. Високо цінується спрей для укладання з коко-каприлат-капратом — економічний, простий і дієвий засіб для підтримки блиску волосся.


Властивості коко-каприлат-капрата в косметиці:

  • натуральна заміна силікону,
  • компонент сухого, масажного, збитого масла,
  • швидко поглинається,
  • кондиціонер, емолент, зволожувач,
  • поліпшення сенсорики косметичних засобів,
  • не залишає масного блиску;
  • заміна масел у формулі емульсій,
  • соемульгатор.

Застосування кокосового емоленту: 5-20%

  • поліпшення ковзання кремів, мазей, лосьйонів, спреїв — 5-7%
  • емульсії для обличчя і тіла — 5-10%
  • збита або масажна олiйка — 5-15%
  • пляжна косметика, суха олiйка — 10-12%
  • догляд за волоссям — 8-10%
  • помада, блиск для губ, олівці для макіяжу — 5-20%,
  • мазі, щільні масляні бальзами — 8-15%.


Зберігання: при кімнатній температурі в щільно закупореній тарі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Коко-каприлат-капрат (кокосовий емолент, Cetiol LC)

Коко-каприлат-капрат (кокосовий емолент, Cetiol LC)

Натуральний кококаприлат-капрат буде корисний у будь-якому виді косметики, якщо потрібно поліпшити тактильні відчуття, розподіляючi або емульгуючі властивості.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку