Оливковий силікон PlantSiL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Оливковий силікон PlantSiL

Силікон на базі

похідних оливкової олії з відмінною проникаючою здатністю. PlantSiL проносить в шкіру біоактивні речовини, покращуючи при цьому сенсорику косметики

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Оливковий силікон PlantSiL

INCI: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables

Розчинність: базові олії

Введення в косметику: 1-40%, жирна фаза емульсій

PlantSiL винайдений в лабораторіях відомого виробника Natura-Tec, це збалансований комплекс з ефірів жирних кислот і неомильної фракції оливкової олії. Іншими словами, нічого зайвого! У косметиці Плантсіл успішно замінив летючий циклометикон, який ми активно використовуємо для створення сухих олійок і додання емульсіям приємної розподіляємості по шкірі.

Натуральна заміна силікону в косметиці — ось головне завдання Плантсіла. Крім цього, він дуже корисний шкірі, цей актив дарує відчуття легкості, шовковистості та тривалої зволоженості. Зниження втрати вологи шкірою — ще один плюс оливкового силікону PlantSiL в косметиці.

Оливкова добавка дуже цінна для шкіри і волосся, в складі PlantSiL знаходяться фітостерини, що сприяють посиленню імунітету шкіри, полярні ліпіди, тріацілгліцеріни і жирні спирти з олії оливи.

Якщо ви цінуєте в косметиці приємні тактильні відчуття, варто звернути увагу на натуральні силікони (з оливкової або кокосової олійки). Такі інноваційні розробки повноцінно замінюють циклометикон і диметикон при введенні 5-40%.

Крем від зморшок з Плантсілом і микросферами діоксиду кремнію дасть жаданий ефект фотошопа — розгладить мікрорельєф шкіри і допоможе виглядати молодше. PlantSiL як надзвичайне стійке маслянисте з'єднання прекрасно вписується в жирну фазу емульсій і може навіть замінити її цілком.

У складі сухої олійки PlantSiL тішить своєю дивовижною шовковистістю — навіть невелика частина у формулі (замість циклометикону) кардинально міняє справу.

Креми на PlantSiL покращують проникність шкіри для інших активів — такий «транспортний» засіб для пептидів і омолоджуючих речовин гріх не використовувати в косметиці для зрілої шкіри. Ніжне пудрове відчуття — приємний бонус від застосування оливкового силікону в засобах для шкіри і волосся.

Як вводити в косметику PlantSiL? Компонент безпроблемний, він сумісний з неіонними ПАР, базовими оліями, що відкрило йому широке застосування в піномиючих засобах: шампунях, крем-гелях для душу, пінці для гоління, кондиціонерах для волосся.

  Властивості оливкового силікону PlantSiL в косметиці:

- поліпшення тактильних характеристик емульсій, сухих олій, піномиючої косметики,

- усуває тьмяність шкіри, робить її пружною, еластичною,

- розгладжує дрібні зморшки,

- сприяє утриманню вологи в шкірі,

- стабілізатор, консістентор емульсій,

- забезпечує проникнення жиророзчинних речовин в шкіру,

- відмінна база для змішування рослинних і ефірних олій,

- поліпшення розподілення косметики по шкірі та волоссю,

- високі показники стабільності формул.

 Косметичне застосування PlantSiL:

1-40%

- флюїди, очищуючі пінки для обличчя — 1-10%,

- емульсії, бальзами, масажна олія — 11-20%,

- шампуні, рідке мило, гелі для душу і гоління — 21-30%,

- суха олійка, масляні парфуми — 30-40%.

Зберігання: в щільно закупореній тарі при 10-20 °С, подалі від відкритих джерел вогню

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05431
Новий
chat Коментарі (4)