ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Амарантовий скраб
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Амарантовий скраб

Глиняний скраб

відлущить і зволожить шкіру всього тіла, розгладить і позбавить від почервоніння. Пом'якшувальний амарант багатий скваланом, чудовий при сухій і атопічній шкірі.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Скраб амарантовий

INCI: Amaranth Seeds Powder
Активні речовини: комплекс поліненасичених жирних кислот (77%, при цьому 50% належить лінолевої), серотонін, ксантіни, холін, стероїди, вітаміни групи В, Е (токотріени, токофероли), D, сквалан

Пом'якшення сухої шкіри

Стародавні ацтеки боготворили амарант: його насіння супроводжували людей від колиски до могили. Амарант містить білка в два рази більше, ніж рис і кукурудза разом узяті. Цінність амаранту визначається складним амінокислотним складом.

Амарантовий скраб (висушена і змелена макуха, що залишилася після сиродавленого масла) - відповідний засіб для гомажа сухої й атопичної шкіри. Для такої реактивної шкіри складно підібрати скраб, але амарант тут виручить.

Рецепт самоемульгуючого скрабу для тіла простий: 1-2 столові ложки порошку змішати з гідрофільною олією і глиною. Наносити на сухе тіло, проводячи масаж круговими рухами. Через пару хвилин змити теплою водою — олія на шкірі перетвориться в ніжне молочко і понесе з собою всі забруднення і віджилі клітини. Мила не потрібно. Після процедури обов'язково зволожьте шкіру спочатку гелем алое, потім збитим маслом. Батери теж чимало допоможуть в цієї потрібній справі.

У косметології затребувані загоюючі і пом'якшувальні властивості цього насіння. Амарантову олію застосовують в дерматології при шкірних нездоров'ях: псоріаз, суха екзема, нейродерміт, алергічні дерматози.

Періодичність застосування:
- Шкіра жирна, проблемна - 2-3 рази в тиждень;
- Шкіра нормальна - 1-2 рази в тиждень;
- Шкіра суха або чутлива - 1 раз в тиждень (рекомендується змішувати з тахини, мигдальною олією).
Рекомендована концентрація: 50-100%

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02863
Новий
chat Коментарі (2)