ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гарбузовий скраб - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гарбузовий скраб

Омолоджуючий тиквеол

зніме баласт віджилих клітин! Тиквеол - унікальна речовина-антиоксидант, освіжить шкіру, поліпшить її подих і оздоровить епідерміс. Дружите з тиквеолом.

  • 50 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Скраб гарбузовий

INCI: Cucurbita pepo (Pumpkin) Seeds Powderкак сделать скраб, массаж от целлюлита, крем от морщин, зульфия
Активні речовини насіння: ефірна олія, фітостерини кукурбітал, тиквеол, білок, фітин, цукор, саліцилова кислота, смола з оксіцеротиновою кислотою
Активні речовини м'якоті: солі калію, кальцію, заліза, вітаміни В1, В2, В6, РР, багато каротину (провітаміну А), вітамін С, цукор

Антиоксидантний скраб

Скраб містить мелені частинки насіння гарбуза і м'якоті плоду. Гарбуз сповнений поліненасиченими жирними кислотами, а важливі для нашої шкіри мінерали, білки і вітаміни допомагають шкірі боротися з сухістю.

Можете використовувати гарбузовий скраб соло, можете додати в суміш фітокомплекси і екстракти, ефірні або водорозчинні олії, магнезію або крохмаль. При більш-менш постійному їх застосуванні шкіра стає гладкою і пружною.

Гарбузова паста не менш корисна, комбінуйте, підбирайте свій склад. Пам'ятайте також, що убтан очищає шкіру від забруднень і віджилих клітин, відкриває пори, насичує шкіру киснем і антиоксидантами.

Стопи особливо потребують такого роду процедур відлущування і підживлення, їх потрібно пестити з подвоєною силою.

Рецепт самоемульгуючого скрабу для тіла простий: 1-2 столові ложки порошку змішати з гідрофільною олією. Наносити на сухе тіло, проводячи масаж круговими рухами. Через пару хвилин змити теплою водою - олійка на шкірі перетвориться в ніжне молочко і понесе з собою всі забруднення і віджилі клітини. Мила не потрібно. Після процедури обов'язково зволожте шкіру спочатку зволожуючою сироваткою, потім збитим маслом.

Періодичність застосування:
- шкіра проблемна - 2 рази на тиждень;
- шкіра нормальна - 1 разу на тиждень;
- шкіра суха або чутлива - 2 рази на місяць (змішуйте з батери манго або авокадо).
Рекомендована концентрація: 50-100%

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01946
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right