Основа-шампунь Crystal Solid Shampoo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Основа-шампунь Crystal Solid Shampoo

Твердий шампунь створити легко,

пара зволожуючих добавок і ефірна олія допоможуть створити унікальний шампунь. Покращена формула основи дбайливо ставиться до шкіри голови і грунтовно очищає волосся.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Основа-шампунь «Crystal Solid Shampoo»

Виробник: Stephenson, Великобританія

Зовнішній вигляд: біла тверда гладка маса з нейтральним запахом

рН 7,5-8,5 (при 60˚С)

Температура плавлення 50-60˚С

Шампунєва тверда основа «Crystal Solid Shampoo» посилена соком алое-віра для зволожуючого ефекту. Безсульфатна основа нового покоління твердих шампунів дбайливо ставиться до шкіри голови. Забудьте про колишні невдалі досліди з твердою основою для шампунів - британський виробник усунув всі огріхи і випустив новий вид основи-шампуню.

Кондиціонуючу властивість для шампунєвих основ забезпечує полікватерніум-7, знайомий всім по його антистатичній і розгладжуючій роботі в косметиці. Основа-шампунь не має запаху, тому легко приймає аромати і ефірні олії. Створює щільну кремову піну при збиванні, один і той же брусок може використовуватися як для миття волосся, так і для тіла. Мабуть, ідеальний варіант для фітнес-залу, басейну, поїздок і відпусток.

Для жирної шкіри голови порадимо розмарин: лимон 3:2, а для сухої підійде кедр:каепута:

мандарин 4:1:1. Примхливу шкіру голови врятує ефірна олія чайного дерева і лаванда, один до одного. Відсоток введення ефірних олій в основу-шампунь дорівнює 1-2%, тобто, 20-40 крапель на 100 грамів основи.

Як приготувати твердий шампунь? Потрібно розплавити основу і провести пару маніпуляцій залежно від типу волосся. Додаткові компоненти на 100 г бруска шампуню: сухий екстракт 1-2 г, мигдальна олія 0,5-0,7 мл, гідрованс 5 мл, ефірна олія або віддушка 1-2 мл.

Склад: вода, гліцерин, пропіленгліколь, полікватерніум-7, сухий сік алое-віра, стеарат натрію, лаурат натрію.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03908
Новий
chat Коментарі (3)