Актив зволожуючий Aquaxyl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Актив зволожуючий Aquaxyl

Сумісний з будь-якою косметикою,

глибоко зволожує і сприяє виробленню церамідів в шкірі. Вологоутримуюча та розслабляюча дія особливо корисна для сухої шкіри

  • 10 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Актив зволожуючий Aquaxyl

INCI: Aquaxyl; Xylitylglucoside and anhydroxylitol and xylitol
Зовнішній вигляд: в'язка жовтувата рідина з легким ароматом
Розчинність: легко в воді
рН (5%-вий розчин) 5,5-7,5

Потужне зволоження шкіри, в якому ксиліт та його похідні проявили себе якнайкраще. Інноваційна формула активу гарантує шкірі зволоження і реструктуризацію завдяки підтримці водно-мінерального балансу і утриманню вологи у верхніх шарах шкіри.

Косметичний комплекс рослинного походження глибоко зволожує шкіру, допомагає виробленню церамидів, перешкоджає надлишковій втраті вологи. Сироватки та гелі (легкі косметичні засоби з великою кількістю води) легко проникають в шкіру і сприяють відновленню і гідратації. Після двох тижнів застосування Aquaxyl розгладжуються зморшки: подвоєне зволоження від ксиліту і глюкози позитивно діє на стан шкіри.

Гігроскопічні молекули глюкози і ксиліту зв'язують вологу і утримують її в роговому шарі епідерми — ззовні це виглядає як зволожена і пружна шкіра. Природні цукри з пшениці і деревини роблять Aquaxyl гіпоалергенним і універсальним косметичним агентом.

Суха шкіра вимагає не лише поповнення вологи, а й утримання її в епідермісі, тому гелі та сироватки на Aquaxyl повинні стати вашою новою корисною звичкою. Закріпити розгладжуючий ефект можуть пептиди — такий дует діє повільно і надійно, поповнюючи запаси шкіри рідною гіалуроновою кислотою.

Глибоке зволоження має розслаблюючу дію на шкіру— це ще одна причина розгладження зморшок. Гелі на Aquaxyl для зони навкруги очей освіжають погляд, доглядають за шкірою і не дозволяють поглиблюватись «гусячим лапкам».
Догляд за волоссям з Aquaxyl повертає йому блиск, позбавляє шкіру голови від сухості, знижує сальність при коренях за рахунок потужного зволоження.

 Властивості:

- утримує вологу в шкірі,
- зволожує,
- термостабільність до 80˚С,
- сумісність зі спиртом,
- гармонізує водний баланс шкіри,
- розслаблює та пом'якшує шкіру,
- низькоалергенне.

 Косметичне застосування:

3-5%, водорозчинний
- зволожуючі сироватки, маски і активні креми — 5%,
- піномиючи косметичні засоби, вологі серветки — 4-5%,
- косметичний догляд за шкірою обличчя і тіла — 3%.

Виробник: Франція
Зберігання: тримати щільно закупореним в сухому темному місці

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04177
Новий
chat Коментарі (7)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right