Драконяча кров, екстракт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Драконяча кров, екстракт

Надійно регенерує шкіру, попереджує старіння і омолоджує. Зменшує зморшки, плями постакне та шрами. Підвищує пружність шкіри.

  • 5 г

92,00 ₴

92,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Драконяча кров, екстракт

INCI: Propanediol (and) Aqua (and) Croton Lechleri ​​Resin Powder

Зовнішній вигляд: рубінова густоплинна рідина

Розчинність: вода

Рецепт еліксиру вічної молодості містить цей компонент — т. зв. «Кров дракона», видобутий зі смоли перуанського дерева. Для зручності введення в косметичні формули XXI століття, живицю (смолу, резиноїд) перетворили в зручний плинний екстракт. Він легко розчиняється у воді, в емульсії його вводять в активну фазу.

Екстракт можна використовувати в чистому вигляді для зупинки крові, оперативного лікування порізів, опіків, саден. Він швидко знімає припухлість від укусів комарів, заспокоює шкіру після гоління.

Косметика з драконячою кров'ю використовується як для омолоджуючих, так і для лікувальних цілей. Дерматологічні спреї і гелі на «крові дракона» швидко загоюють рани, затягують порізи і гублять патогенну флору. Косметологи цінують цей екстракт за його потужні омолоджуючі властивості: постпілінг-сироватка на драконячий крові сприяє регенерації шкіри і її ущільнення.

Догляд за сухою шкірою за допомогою екстракту драконячої крові — правильне рішення. Всього 3% екстракту забезпечить епідерміс вологою і потішить відчуттям гладкості й комфорту. Для атопічної шкіри драконова кров в косметиці — просто мастхев. Те ж стосується пляжних кремів, не забувайте додавати туди 4% чудо-екстракту, і засмага ляже рівніше.

Овіяний легендами компонент косметики є дуже корисним для шкіри, оскільки містить рекордну кількість поліфенолів — антиоксидантів, що захищають клітини від руйнування. У поєднанні з проантоціанідінами поліфенольні сполуки зберігають колагеновий каркас і омолоджують шкіру день за днем.

Крем від зморшок зробити нескладно: знадобиться ніжна емульсія і 5% драконячої крові. Такий простий підхід до омолодження радимо посилити пептидною допомогою — сироватка буде тут дуже доречною.

Проблеми зі шкірою голови драконяча кров вирішує швидко: відновлення здорового рН автоматично позбавляє вас від сухої лупи і проявів себореї. Головне — не забувати про маски і спреї на драконячий крові.

 Властивості драконячої крові в косметиці:

- бактерицидна,

- антивірусна (лікує герпес),

- протигрибкова,

- в'яжуча,

- зволожувач і емолент,

- кровоспинна,

- потужна загоююча,

- підтримує колагеновий каркас шкіри,

- віддаляє старіння,

- розгладжує шкіру,

- позбавляє від лупи,

- компонент догляду за атопічною шкірою.

 Застосування драконячої крові в косметиці: 3-5%, водорозчинна

- гелі, пляжна косметика — 3%,

- креми, маски, кондиціонери — 4%,

- сироватки, загоюючи формули — 5%.

Зберігання: в сухому прохолодному місці, уникати попадання прямих сонячних променів і вологи

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05370
Новий
12 од.
chat Коментарі (21)