Актив матуючий Zinc PCA (цинк PCA)

Новий товар

Мастхев для догляду за жирною, пористою, підлітковою шкірою.

Чудо-компонент надає матуючу на поростяуючу властивість будь-якій косметиці. Нищить лупу, оздоровлює шкіру

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Актив матуючий Zinc PCA (цинк PCA)

INCI: Zinc L-Pyrrolidone Carboxylic Acid; L-PCA Zinc

Дозування в косметиці: 0,1-1%

Розчинність: вода

Зовнішній вигляд: білий порошок тонкого помолу

Похідна пірролідонкарбонової кислоти (потужне зволоження шкіри) на базі корисного цинку дає масу переваг при використанні в догляді за шкірою і волоссям. Цинкова сіль РСА (Pyrrolidone Carboxylic Acid) добре розчиняється у воді і є зручною для створення натуральної косметики широкого спектра.

Що вміє Zinc PCA крім матування і очищення шкіри від запалень?

Це ще і антивіковий компонент з вираженими антиоксидантними властивостями: природа цинкової солі дозволяє блокувати синтез α-редуктази і колагенази (головних чинників старіння шкіри). Ті, кому за 40, повинні отримати з цього чималу користь: сироватки на аргіреліні, вітаміні С і Zinc PСА добре доповнюють відбілюючий нічний догляд.

Крем від прищів з 0,6% цинкової солі гарантує шкірі відчуття свіжості на весь день і матуючий ефект. Якщо вдома є підліток зі шкірними проблемами, відразу ж створіть серію з Zinc PCA: пінка, тонік, денний флюїд. Ефірна олія чайного дерева не буде зайвою в таких відповідальних формулах.

Сухість шкіри голови часто плутають з лупою, але це різні речі. Зазвичай здоровій шкірі просто не вистачає часу відновити водно-жирову мантію після частого миття. Щоб розірвати це порочне коло, вводьте в шампунь і бальзам 0,75-1% Zinc PCA: шкіра миттєво заспокоюється, а з її поверхні пропадають настирливі шелушинкі, що так схожі на лупу.

До речі, себорею теж лікують цинкової сіллю: 1% в масках раз на тиждень швидко призводить скальп в норму, зазвичай в такі формули додають і селен

Антибактеріальний спрей на Zinc PCA повинен бути в кожній домашній аптечці: без запаху і кольору, але з потужною протимікробною дією, до того ж, безпечний для малюків. Таким спреєм з 0,5% цинкової солі можна дезодорувати шкіру, ефект схожий з галунами — неприємний запах на тілі просто не генерується.

Властивості активу Zinc PCA (цинк PCA) в косметиці:

- зволожуюча верхні шари шкіри

- себорегулююча

- дезодоруюча

- регуляція вироблення ензимів, що викликають старіння шкіри

- антибактеріальна і антисептична

- допомагає впоратися з сухістю шкіри голови

- омолоджуюча

- сстримуюча синтез «ферменту старіння» α-редуктази

розгладжуча

Дієві косметичні комбінації з Zinc PCA (цинк PCA):

- відбілення шкіри: аргірелін, арбутин, вітамін С, екстракт розмарину

- від лупи: цинку пірітион, галуни, Procapil, таурин

- від зморшок: Abysoft, ДМАЕ бітартрат, драконяча кров, пептиди

- матування: Сепікалм VG, ізофлавони сої, бетациклодекстрин

- дезодорування: ефірні масла розмарину, мʼяти, лимону

Як застосовувати Zinc PCA (цинк PCA) в косметиці для шкіри і волосся:

піномийні засоби для здоровʼя волосся — 1%

очищаючі формули для шкіри обличчя і тіла — 0,75-1%.

лікувальні формули — 1%

(декоративна) косметика з матуючим ефектом — 0,2-0,4%

антиперспіранти, дезодоранти, тальки для тіла, присипки дитячі — 0,1-0,2%

активні сироватки для зрілої шкіри— 0,8-0,9%

матуючі флюїди, креми для пористої шкіри — 0,6%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-05-29

Сильно разжижает

Использовала этот актив в креме для жирной кожи. Дважды развалил эмульсию. Причем первый раз думала, что не соблюла технологию приготовления эмульсии. Второй раз делала тщательно, крем без АФ был густющий. После ввода цинк РСА разжижился на глазах до молочка. Я еще ввела два вида протеинов - из них образовались гелеобразные комочки. Вобщем, ужас! Что бы хоть что-то спасти, слила часть эмульсии без комочков и пользуюсь. Но на удивление неплохо получилось, матирует, хоть и очень жидкая эмульсия. Короче, надо перед вводом актива или на этапе эмульгирования защелачивать крем

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Актив матуючий Zinc PCA (цинк PCA)

Актив матуючий Zinc PCA (цинк PCA)

Мастхев для догляду за жирною, пористою, підлітковою шкірою.

Чудо-компонент надає матуючу на поростяуючу властивість будь-якій косметиці. Нищить лупу, оздоровлює шкіру