Альгінатна маска Експрес-догляд
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Альгінатна маска Експрес-догляд

Маска на всі випадки життя:

підтягне і зволожує, заповнить дефіцит мінералів і просто підніме настрій. Універсальний косметичний склад для будь-якого типу шкіри. Вага 50 г.



local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Альгінатна маска «Експрес-догляд» 50 г

Маска на всі випадки життя: підтягне і зволожить, заповнить дефіцит мінералів і просто підніме настрій. Універсальний косметичний склад для будь-якого типу шкіри.

Пластифікуюча маска з альгінату і гідролізату натурального шовку швидко призводить шкіру в тонус: розгладжує дрібні зморшки біля очей, напуває вологою і надає шкірі рівний тон. Експрес-процедура благотворно впливає на мікроциркуляцію крові і корисна для шкіри в цілому, така маска допоможе в будь-який час дня і ночі. Швидко застигаючи, альгінатний шар створює легкий ліфтинг-ефект, посилює лімфоток і знімає набряки. Розслаблення м'язів і зняття напруги гарантує свіжий відпочилий вигляд.

Вхідні до складу маски шовкова пудра і ананасовий екстракт сприяють детоксикації шкіри, а вітамін Е славиться своїми омолоджуючими і підтягуючими властивостями.

Після нанесення на шкіру шар альгінатної маски пластифікується за пару хвилин, утворюючи волого-і повітронепроникну плівку, під якою відбувається оздоровчий процес. Така процедура відтепер можлива і в домашніх умовах: пластифікуюча альгінатна маска робить нас молодше і свіжіше.

Нанесення маски. Перед використанням порошок-маску необхідно розвести в теплій воді і інтенсивно розмішати до консистенції густої сметани. Не забувайте, що альгінатна маска швидко застигає (2 хвилини) і потім її нанести неможливо. Тому густий гелевий склад шпателем наносять щільним шаром (2-5 мм) на обличчя, дотримуючись масажних ліній.

Зняття маски. Через 20 хвилин маска легко знімається одним плавним рухом знизу вгору: у вас в руках виявиться м'який пластичний злипок з контурами обличчя. Залишки маски знімають вологою серветкою, зволожують шкіру як звичайно.

Склад маски: альгінат натрію, діатомова земля, гідролізат шовку, екстракт ананаса, вітамін Е.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

03968
Новий
Тип шкіри
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Суха
Чутлива
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Від набряків і темних кіл
Зволоження навколо очей
chat Коментарі (11)