Ефірна олія кедра гімалайського
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія кедра гімалайського

Кератинове відновлення

фарбованого волосся. Корисний для жирної шкіри. Розгладжує кутикулу волосся, зміцнює коріння. Антисептик і репелент.

  • 10 г

79,00 ₴

79,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія кедра гімалайського

INCI: Cedar Wood (Cedrus deodara) Essential Oil

Зовнішній вигляд: янтарно-жовта олія зі стійким бальзамічним запахом, який переходить в деревні ноти

Активні речовини: β-хімакален, δ-кадинен, α-гумулен, β-калакорен, кедр епоксид, α-цедрою, атлантон

Метод отримання: водно-парова дистиляція деревини

Властивості: антисептик, в'яжуча, фунгіцид, лімфодренажна і поліпшує мікроциркуляцію, репелент; адаптоген і антистрес, афродизіак

Крем після гоління

Який же лосьйон після гоління обійдеться без ароматної нотки кедра? Це обов'язковий компонент будь-якої чоловічої косметичної лінії: дезодорує, матує, пом'якшує і розкішно пахне навіть в моноваріанті.

Полірує поверхню волосяного стрижня і зміцнює коріння волосся. Шампуні з кедром надають волоссю додатковий блиск, а бальзами відновлюють пошкоджений кератиновий шар. Пофарбованим волоссям корисні будуть кедрові ополіскувачі та спреї. Нагадаємо, що кедр дуже корисний саме темномуволоссю.

Стягуюча дія кедру корисна в догляді за жирною шкірою, оскільки є себомодулятором і антисептиком. Проблемній підлітковій шкірі кедр допомагає відмінно: покращує стан шкіри і приємно пахне! У чистому вигляді олією можна навіть припікати окремі прищики. Але краще скористатися комплексним засобом.

Будучи антиоксидантом, кедрова олія підвищує тургор шкіри, освіжає колір обличчя і розгладжує. Одним словом, при в'янучій і тьмяній шкірі обов'язково заведіть собі сироватку на примулі і кедрі: разом ці олії допоможуть утримати молодість шкіри.

Целюлітні непорозуміння можуть відступити, якщо не забувати про масаж з олією кедра і апельсина. Лімфодренажні таланти олії стоншують силует, виганяють токсини і зайву воду із міжтканевого простору. Навіть якщо целюліт не видно, проводите профілактику: масажний гель чудово тонізує і покращує самопочуття, знімає набряки ніг вечорами, дезодорує шкіру стоп. Загоююча властивість затребувана в мазях і гелях від подряпин і ранок на шкірі.

Кедр - на диво приємний стимулятор розумової працездатності, потужний адаптоген (примиряє зі сформованою ситуацією). Для ароматизації житла краще кедра годі й шукати: він усуне неприємний запах, вижене мошкару влітку, продезинфікує, налаштує домашніх на мирний лад. Якщо ви метеозалежні, вводите кедр в свій аромараціон. Гімалаєць володіє гармонізуючою дією і непомітно знімає нервову напругу і стрес (аромалампи або масаж скронь). Деотальк для тіла з олією кедра привнесе в ваш звичайний день свіжість і рівний настрій!

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (3-4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3-5 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 10-12 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 3-5 крапель
- Сіль для ванн, мило - 20-25 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 3 мл на 100 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 10 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-5 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10-15 крапель на 50 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування; НЕ перевищувати дозування. Не застосовувати при вагітності. При нанесенні на шкіру виникає природна реакція (відчуття поколювання і холодку), яка через хвилину-другу проходить.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Індія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03488
Новий
10 од.
chat Коментарі (6)