Ефірна олія туї

Новий товар

Бактерицидна властивість

і себорегуляція, догляд за примхливою шкірою. Благотворно діє на суху шкіру, що в'яне. Губить бактерії лупи, робить волосся пишніше

Детальніше

Увага: Остання одиниця!

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


37,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Ефірна олія туї звичайної

туя, масло от стрий, эфирное масло косметика, зульфия

INCI: Thuja (Thuja occidentalis) Essential Oil

Зовнішній вигляд: янтарно-жовта олія зі стійким бальзамічним запахом, який переходить в деревні ноти

Активні речовини: туйон (до 55%), фенхон, камфора, сабіна, пінен

Метод отримання: водно-парова дистиляція деревини

Властивості: тонізуюча, пом'якшувальна, абортивна, в'яжуча, дезинфікуюча, лікує бородавки, протиревматична; позбавляє від перевтоми і дратівливості, відновлює гармонію духу і тіла, еротизуюча

Мазі від стрий

Густий смолистий аромат дезинфікує повітря і губить мікроби. Однак захоплюватися туї олією не можна. Використовують її в розведеному вигляді, дуже відповідально. Дітям таку олію можна в гомеопатичному дозуванні. Зручно зробити 5% -вий розчин туї в мигдальній олії і користуватися нею для косметики.

Пом'якшувальна властивість олії корисна буде мозолястим п'ятам і огрубілій шкірі ліктів. Батер з олією м'яти, апельсину і туї пом'якшить шкіру стоп після ванночки і педикюру. Регулярне застосування цієї простої мазі змінить стан ніг на краще. Плюс профілактика грибка.

У дерматології туя добре відома: олія вміє переводити бородавки і покращує стан шкіри. Може навіть прибрати свіжі стрії. У період вагітності, правда, доведеться забути про тую - потужно абортивна властивість олії всім відома. У крихітних дозах туя є еротизуючим засобом, чудово знімає втому і підвищує лібідо. Але в вкрай малій дозі, туя якщо і використовується, то в мізерній кількості: дуже економна ефірна олія!

Маски для жирної і проблемної шкіри з туєвою олією оптимізують відтік сального секрету і роблять шкіру рівніше. Розведеною олією туї можна припекти запалення, тоді не залишить рожевого сліду: туя швидко відновлює шкіру.

Смолистий терпкий аромат олії приємно відчувати в шампунях і піномиючих засобах: чіпкий свіжий запах туї неминуче підвищує настрій. До того ж, дуже корисний шкірі голови і волосяній цибулині. Лупа тую не любить, навіть в мікродозах: зникає без сліду!

Сильний аромат туєвої деревини затребуваний в парфумерії як закріплювач аромату.

Застосування: косметичне (0,25%) або лікувальне (0,5%).

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3 краплі на речовину-емульгатор
- Аромалампи - 1 крапля
- Збагачення емульсій і гелів - 2 краплі на 10 г засобу
- Сіль для ванн, мило - 10-15 крапель на 1 кг
- Масаж, олійні сироватки - 0,5 мл на 100 мл бази
- Збагачення піномиючих засобів, твір папілом - 10 крапель на 50 мл засобу.

Запобіжні заходи: користуватися обережно, тільки для зовнішнього застосування; НЕ перевищувати дозування. Не застосовувати при вагітності, туя - сильний токсин, провокує викидні. При нанесенні на шкіру виникає природна реакція (відчуття поколювання і холодку), яка через хвилину-другу проходить.

Упаковка: скляна пляшка темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Індія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2015-09-21

вопрос

подскажите, пожалуйста, как вывести этим маслом маленькие паппиломы на шее.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Ефірна олія туї

Ефірна олія туї

Бактерицидна властивість

і себорегуляція, догляд за примхливою шкірою. Благотворно діє на суху шкіру, що в'яне. Губить бактерії лупи, робить волосся пишніше