Эфирное масло дегтя березового
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія дьогтю березового

Унікальна формула

ефірної олії дьогтю додає шкірі еластичності, бадьорить і дарує тонус. Кращий засіб при гіпергідрозі, фурункульозі та висипаннях на шкірі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія дьогтю березового

INCI: Birch (Betula alba) Tar Essential Oil

Зовнішній вигляд: коричнева густоплинна олія з вираженим димно-шкіряним ароматом

Активні речовини: органічні кислоти, фітонциди, крезоли, пирокатехин, гваякол, креозол, пірокатехол, піробетулен

Метод отримання: водно-парова дистиляція берести

Властивості: протигрибкова, антисептична, антипедикульоз, в'яжуча, стимулююча ріст нових клітин, поліпшуюча трофіку тканин, ранозагоювальна, проти лупи, себорегулююча; закріплювач в парфумерних ансамблях

Ефірна олія дьогтю — унікальна субстанція, яка в багато разів перевищує міць дьогтю. Вся справа в дистиляції та концентрації активних речовин. Запах ефірної олії набагато приємніше, ніж у дьогтю, тому ваш новий шампунь від лупи не буде так нечемно пахнути піробетуленом (це речовина, що відповідальна за шкіряно-димний аромат).

Ефірна олія дьогтю березового схожа за властивостями з дьогтем: чудово регенерує шкіру, виступаючи омолоджуючим агентом. Косметика з ефірною олією дьогтю відмінно зміцнює судини, налагоджує мікроциркуляцію крові — отже, розгладжуючий ефект очевидний.

Ванночки для ніг з краплею ефірної оліі дьогтю знімуть свербіж і гудіння, послаблять прояви гіпергідрозу і варикозу. Унікальна за складом і силою ефірна олія послаблює перебіг екземи, псоріазу, артриту.

Шампунь від лупи з краплею ефірної олії дьогтю позбавить не тільки від неестетичного лущення, але усуне і саму причину — грибок, що викликає появу лупи. Сильний димний аромат олії може бути нав'язливим, в цьому випадку введіть ефірну олію лимону або лаванди.

Піробетулен — це ключова ароматична речовина олії, вона затребувана в розробці одеколонних рецептур. Маскулінна нота робить ефірну олію дьогтю прекрасним фіксатором парфумерії, піробетулен є одною з надійних шлейфових нот чоловічої косметики. Густий запах цієї березової олії відмінно розбавляється цитрусовими, підкреслює пряність кориці і перцю, відтіняє свіжість розмарину та ялівцю.

Властивості:
- антипаразитарна,
- дезинфектант і антисептик,
- матуюча і антиакне,
- послаблює прояви ревматизму і артриту,
- стимулятор посилення трофіки тканин і омолоджуючий агент,
- кровоспинний,
- засіб від педикульозу.

Застосування: косметичні формули (0,25%) або лікувальні рецептури (0,5%), дітям до 5 років і літнім людям дозування знижуємо втричі.

Розчинення. З огляду на потужную концентрацію активних речовин ефірні олії прийнято розбавляти перед застосуванням, корисними будуть жирні олії, полісорбат або спирт (вони універсальні), підходять сіль і мед, а також коров'яче молоко. Вибір емульгуючої речовини залежить від формули косметики.

Дозування усереднене:
- ванна повна — 3 краплі на речовину-емульгатор,
- спрей при псоріазі — 5 крапель на 100 мл води,
- незмивна косметика для шкіри — 2 краплі на 10 г засобу,
- сіль для ванн, мило — 10 крапель на 1 кг,
- фіксатор в парфумерії — 1 крапля на 30 мл парфумерного спирту,
- мазі загоюючі — 10 крапель на 100 мл бази,
- посилення пінних формул для шкіри і волосся — 10 крапель на 50 мл засобу.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування; не перевищувати дозування, не застосовувати в чистому вигляді.

Упаковка: скляний флакон з внутрішньою крапельницею і надійною кришкою-гвинтом

Зберігання: щільно закупоривши, при температурі + 10-25 °С

Виробник: США

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04503
Новий
chat Коментарі (5)