СО2-екстракт імбиру

Новий товар

Імбирна косметика -

чудовий засіб від старіння, будь-який крем або маска надають моментальний підтягуючий ефект.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


40,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт імбиру

Сприяє очищенню шкіри і детоксу. Бореться з гіперпігментацією і ознаками старіння шкіри обличчя і тіла.
INCI: Ginger (Zingiber Officinale) Root CO2 Extract
Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів
Походження: природна формула 100%, без домішок

Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується 

Активні речовини: фарнезен, куркумін, гінгерол, шогаол, зінгерол, ефірна олія
У косметиці використовується як компонент, який надає протизапальну і зволожуючу дію. Екстракт сприяє очищенню шкіри і виведенню токсинів. Добре бореться з
гіперпігментацією
 на обличчі.

Унікальний хімічний склад імбирної витяжки налічує близько 400 корисних сполук. Перша властивість імбиру — відновлення енергетичного балансу шкіри, яке важливо для в'янучої шкіри. Імбирна косметика — чудовий засіб від старіння, будь-який крем або маска надають моментальний підтягуючий ефект. Імбир стимулює, регенерує і тонізує клітини: ванни з екстрактом корисні для стану шкіри всього тіла. Відбувається поліпшення мікроциркуляції, а релакс-ефект проганяє стрес.

Антицелюлітний ефект імбиру допоможе в боротьбі за рівну шкіру: розігріваюча імбирна властивість сприяє спалюванню жирових відкладень і еластичності шкіри. Масажний гель з імбирним екстрактом гарантує шкірі тургор і еластичність. При ударах імбирна мазь профілактує синці і знімає біль. Ця властивість затребувана у спортсменів і танцюристів: розігріті імбиром м'язи не «тягнуть вниз», даючи відчуття легкості.

Сироватки з імбиром корисні для будь-якого типу шкіри. У підлітковому вони сприяють очищенню шкіри від висипань, особливо в поєднанні з альгінатною маскою. Антимікробний агент губить навіть стрептококи та стафілококи, посилюючи імунітет шкіри.

Антиоксидант імбир корисний не тільки шкірі, але і волоссю: маски і лосьйони на цьому екстракті стимулюють ріст нового волосся і зупиняють сезонне випадіння.

 Властивості:

- Розігріваюча і антицелюлітна,
- Лімфодренажна,
- Бактерицидна і протизапальна,
- Підвищує еластичність шкіри,
- Регенеруюча ріст волосся і нігтів,
- Омолоджуюча,
- Тонізуюча.

 Косметичне застосування:

0,5-2%
- Детокс-склади для шкіри - 0,3-0,5%
- Спортивні розігріваючі мазі - 0,5-1,5%
- Боротьба з прищами - 0,1-0,8%
- Догляд за шкірою, що в'яне - 0,1-0,9%
- Зміцнення волосся - 0,5-1%
- Сіль для ванн, піна для ванн - 0,5%
- Зволожуюча косметика - 0,1%
- Антицелюлітні формули - 0,5-1%
- Крем від пігментних плям - 1,5%

Запобіжні заходи: не використовувати на шкірі в чистому вигляді; НЕ перевищувати дозування, не використовувати при вагітності.
Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-03-14

Эффективен

Люблю этот инг,не хитрая и реально эффективная вещь.Для проблемной кожи то, что нужно.Тонус кожи вас порадует.

Оцінка 
2017-11-29

Срок годности

Здравствуйте, Елизавета! Срок годности нынешней партии до 12.2018

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-11-29

Елизавета

Скажите какой срок годности на данный момент?

Оцінка 
2017-01-24

Растворимость!

Растворять в маслах или гелевой консистенции, но при этом хорошо нужно взбивать.

Оцінка 
2017-01-23

Ростворимость?

В чем растворяется данный экстракт? Только масла?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт імбиру

СО2-екстракт імбиру

Імбирна косметика -

чудовий засіб від старіння, будь-який крем або маска надають моментальний підтягуючий ефект.