СО2-екстракт ванілі

Новий товар

Косметичний компонент

від жирності шкіри, стягує пори та вирівнює нерівну текстуру. Чудовий компонент для засобів, що змиваються, а також для сироваток. Потужний антиоксидант і перевірений омолоджувач.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


45,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Сухе волосся, Жирне волосся, Лупа, свербіж
Тип шкіри обличчя Суха, Чутлива, занадто тонка, Нормальная, Комбінована, Вікова, Пігментована, Зневоднена, В'януча
Косметичне застосування Зморшки, Роздратування на шкірі, Акне (Прищі), Розширені пори
Властивість Бактерицидна, Загоювальна, Омолоджувальна, Антиоксидантна, Протизапальна, Зволожувальна, Очищувальна, Афродізіак

СО2-екстракт ванілі


INCI: Vanilla (Vanilla planifolia) Beans CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника та важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Активні речовини: 4-гідрокси-3-метоксибензальдегід, ванілінова кислота, ванілозід, піперонал, ваніол, ліпіди.

СО2-екстракт ванілі важливий для шкіри, як джерело натурального молодильного ваніліну, який не просто віддаляє старіння, а й піклується про еластичність шкіри. Крем від зморшок з додаванням 0,3% екстракту ванілі подарує шкірі матовість і ніжність, а нічна сироватка з 0,5% усуне пігментні плями та рихлість шкіри.

Денний крем

СО2-екстракт приємно пахне, що робить його універсальним компонентом і т.зв. «галеновою добавкою» до косметики та ліків. Звичайний крем, посилений присутністю ванільної витяжки, автоматично робить догляд більш дієвим.

Профілактика старіння шкіри на ванілі — перевірений віковий засіб, унікальний ансамбль біологічних активів ванільного стручка захищає наші клітинні мембрани від окислення. Тому щотижнева маска на альгінаті та СО2-екстракті ванілі подарує шкірі другу молодість, особливо ванільний вплив помітний на шиї та декольте.

Пігментні плями на шкірі викликають одне бажання — стерти їх назавжди. Рішуче налаштованим громадянкам порадимо пілінг, терплячим допоможе ванільний догляд.

Відбілювання в цьому випадку поєднується з регенерацією і глибоким зволоженням, особливо якщо ви використовуєте сироватку на Cova B-Trox або лактобіоновому пілінг розчині.

Прищі на шкірі — нездорова картина, тут теж допоможе ваніль. Її бактерицидні властивості поєднуються зі зволоженням шкіри та усуненням жирного блиску. Тонік з 0,1% СО2-екстракту ванілі та денний крем з 0,3% цього компонента освіжають шкіру й оптимізують вироблення шкірного сала. Навіть підліткова шкіра виглядає ніжно і матово, якщо не забувати про натуральну витяжку та убтан з ваніллю.

Від подразнень після гоління і механічного чищення допомагає ваніль, посилена лавандовою та м'ятною ефірною олією. Ця ж сама композиція здатна усунути сухість шкіри голови й свербіж від жорсткої води.

Властивості:
- пом'якшувальна і відбілююча плями,
- зволожувальна і заспокійлива,
- відновлює тонус і пружність шкіри,
- вирівнює тон і омолоджує,
- афродизіак і антиоксидант,
- себорегулююча та антибактеріальна,
- злегка ароматизуюча.

Косметичне застосування: 0,1-0,5%
- тоніки, зубні пасти — 0,1%,
- убтан і матуючі формули — 0,2%,
- денні емульсії та креми, загоювальні мазі — 0,3%,
- шампуні, маски, очищуючі креми — 0,4%,
- сироватки, креми для тіла, піна для ванн — 0,5%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

Статті на тему. Рецепти та поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2016-11-17

Аромат

Усиливаю эффект эфирными маслами.Польза для кожи, нервной системы и приятный аромат.

Оцінка 
2016-11-17

Рн !

От 5 до 7 идеально

Оцінка 
2016-11-17

Запах

Запаха ванили нет однозначно! А крем вообще после добавления экстракта приобрел странный запах(

Оцінка 
2016-11-15

Ph

Добрый день! При каком Ph рекомендуется вводить?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт ванілі

СО2-екстракт ванілі

Косметичний компонент

від жирності шкіри, стягує пори та вирівнює нерівну текстуру. Чудовий компонент для засобів, що змиваються, а також для сироваток. Потужний антиоксидант і перевірений омолоджувач.