Глина блакитна бентонітова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Глина блакитна бентонітова

Лімфодренажні процедури

для схуднення. Мило-детокс і матуючі креми. Боротьба з целюлітом і нечистою шкірою. Зміцнення волосся і нігтів.

  • 50 г

30,00 ₴

30,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Глина блакитна бентонітова

INCI: Blue Bentonite Clay, Cosmetic grade
Зовнішній вигляд: глина мікронізована, тонке очищення, косметична якість
Розчинність: диспергується у воді, набухає і утворює милку пасту

Увага! Глина видобувається на родовищах Закарпаття. Партії від партії можуть дещо відрізнятись за кольором!

Ліфтинг і омолодження

Блакитна глина дивовижна за своєю дією: пом'якшує і тонізує шкіру, знімає стрес. Цей бентоніт легко набухає у воді, утворюючи найніжнішої консистенції пасту, але не чекайте від неї яскраво-блакитного кольору. Бентоніт очищає шкіру від комедонів і вугрів, відбілює плями, стирає зморшки, виганяє апельсинову кірку і благотворно впливає на організм в цілому. Корисно додавати його в бельді, шкіра буде щаслива!

Блакитна глина у співдружності з іншими глинами - випробуваний косметичний засіб, різноманітний. Мило, бельді і шампунь для очищення шкіри і волосся, матуючі креми, гелі для душу і лосьйони після гоління, активні маски від прищиків і зміцнення волосся з ефірними оліями. Все це - поле діяльності блакитної глини!
У чистому вигляді (при змішуванні з водою) глина застосовується у вигляді масок: для волосся і шкіри. Мило з глиною теж дуже сподобається, це нескладно і корисно.
У літню спеку після очищення шкіри милом побалуйте тіло глиняною маскою: буквально на пару хвилин нанесіть глиняну пасту. Змийте без мила. Глина розкішно тонізує і налагоджує теплорегуляційні процеси в організмі. Відчуття прохолоди і комфорту залишиться з вами надовго. Шкіра набуває матовість і тонкий аромат, а приємне відчуття зволоженості і шовковистості шкіри - візитна картка бентоніту!
Суха шкіра стоп стане м'якше, якщо не забувати про ванночки для ніг з блакитною глиною: потрібна кількість солей і мінералів забезпечує шкірі ніг нормальне дихання. Якщо у взутті з'являється неприємний запах, засипте його на ніч сумішшю блакитної глини і тальку. А для ніжок використовуйте опудрювання - деотальк корисний для ніг і приємний для душі, особливо якщо присмачити деопудру улюбленою ефірною олією або парфумами.
Дезодоранти, до складу яких входить блакитна глина, відмінно борються із зайвим потовиділенням. Природний абсорбент непомітно поглинає вологу, не дозволяючи шкірі намокати і псувати вам настрій.
Випадіння волосся можна призупинити, якщо провести курс масок на голубій глині. Потужний мінеральний склад її зміцнить волосяні цибулини, очистить шкіру голови від сальних пробок і дасть волоссю новий імпульс для зростання.
Нігті, жовті і ламкі, дуже скоро пожвавляться, якщо робити їм мінеральні ванночки: морська сіль і глина. Такий склад не просто відбілює нігтьову пластину, а ще й зміцнює її. Ніжність і м'якість кутикули запишемо як бонус.
Властивості:
- Лімфодренажна,
- Матуюча,
- Бактерицидна і в'яжуча,
- Детоксикуюча,
- Розгладжуюча,
- Потужна мінералізуюча.
Косметичне застосування: 1-100%
- Матуючі креми та емульсії - 1-2%
- Піномийні засоби - 2-5%
- Убтан, гомаж, скраб - 20-50
- Маски, антицелюлітні обгортання - 10-100%.
Виробник: Україна
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати металевий посуд, він знижує користь маски з огляду необоротних хімічних реакцій між компонентами глини і металом.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04281
Новий
7 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Жирна
Комбінована
Пігментована
chat Коментарі (6)