Міка серицит з карнаубським воском

Новий товар

Міка серицит оброблена

карнаубським воском, це надає мінеральній косметиці важливу властивість: стійкість кольору. Пудри та вуалі на цій міці не темніють на шкірі, зберігаючи тон незмінно свіжим увесь день

Детальніше

Наразі товар відсутній

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Міка серицит з карнаубським воском


IUPAC: Sericite Mica (and) Carnauba Wax, SMCW
Зовнішній вигляд: біла пудра з найтоншим шаром воску карнауби
Ефект на шкірі: напівпрозорий, ніжно-матовий
Розмір частинок, мкм: 6,0
Роль в мінеральній косметиці: базовий компонент

Міка серицит з карнаубським воском — натуральний і веганський компонент для створення мінеральної косметики і поліпшення властивостей звичних кремів, ВВ-формул та іншої декоративної радості.

Обробка серициту карнаубою надійно зв'язує компоненти сухої косметики разом, не дозволяючи їм «зникати» з поверхні шкіри. Такий надійний склад в ходу у стилістів, які працюють із зірками екрану та сцени: карнаубське включення в міку дозволяє серициту рівно лягати на шкіру, відбивати світло і створювати ефект ідеальної шкіри.

Завдяки воскові, колір косметики залишається незмінним, оскільки така міка вбирає жир, допомагаючи тим самим прибрати блиск з обличчя без пересушування і заглиблення зморшок. У готових сумішах-пудрах створює ніжне і легке відчуття, без ефекту попелястого обличчя, без потемніння основи. Дуже добре поєднується з міристатом та стеаратом магнію, іншими видами міки.

Тіні на SMCW, ТД і серициті з міристатом стануть вашими улюбленими: стійкість кольору і ніжна текстура вигідно виділяють карнаубську міку серед інших, ця міка не вибілює мінеральну пудру, тому затребувана дамами зі смаглявим тоном шкіри.
Додавання в креми гарантує бездоганні сенсорні відчуття, адже невагомий макіяж — наша мета.

 Властивості в мінеральній косметиці:

- стійкість кольору декоративної косметики,
- поліпшення формули кремоподібних засобів,
- компонент ВВ-кремів, емульсій, тональних засобів,
- бездоганно гладкий мінеральний макіяж,
- природне матування шкіри,
- знижує зайву «запиленість» мінскладів.

 Косметичне застосування:

10-80%

- мінеральна косметика — 10-80%,
- поліпшення формул і сенсорики емульсій — 10%,
- вуаль і праймер — 50-60%,
- пудри і рідкі тонуючі засоби — 15-20%.
Виробник: США
Зберігання: при кімнатній температурі, щільно запечатаним

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-07-18

Вв крем

Спасибо!

Оцінка 
2018-07-18

Вв крем

Спасибо!

Оцінка 
2018-07-18

Замена

Здравствуйте, Ольга! Мика и воск — разные вещества. И по составу, и по роли в косметике. Поэтому заменить карнаубу в ВВ-креме на мику не получится.
Баттер манго гарантирует нежнейшую текстуру и питательную роль в любой эмульсии: это один из наиболее популярных баттеров из ассортимента "Зульфии".

Оцінка 
2018-07-17

Вопрос

Добрый день! Подскажите пожалуйста воюможно ли заменить в ВВ креме воска лотоса на эту мику и в какой пропорции?и что даёт батер манго в ВВ креме?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Міка серицит з карнаубським воском

Міка серицит з карнаубським воском

Міка серицит оброблена

карнаубським воском, це надає мінеральній косметиці важливу властивість: стійкість кольору. Пудри та вуалі на цій міці не темніють на шкірі, зберігаючи тон незмінно свіжим увесь день