Рафінована олія камелії сасанкви
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рафінована олія камелії сасанкви

Порцелянова шкіра

і сироватки від зморшок. Дивовижно зволожує шкіру, стирає сліди віку. Зміцнення волосся і нігтів, компонент гідрофільних олій.

  • 25 мл

120,00 ₴ Без податку

120,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Олія камелії сасанкви рафінована

INCI: Сamellia (Сamellia sasanqua) Seed Oil
Активні речовини: ненасичені і насичені жирні кислоти

Демакіяжні суміші

Сасанква (китайський чайний кущ) - біологічно активний компонент, чудово вписується в олійні сироватки (зведіть з арганом і екстрактом томату) і сухі олії (додайте мигдалю і пасифлори). Термостабільна олія багата на вітаміни і МНЖК (мононенасичені жирні кислоти), за жирнокислотним складом найближче до шкіри (як сквалан, жожоба). У насінні камелії, з яких добувають олію, повно поліфенолів - так-так, тих самих, що вміють зупиняти вільно-радикальні реакції і в світі відомі як антиоксиданти.

Сухій шкірі показаний догляд з олією камелії: вона відмінно зволожує шкіру, надаючи їй свіжість і гладкість.

Проблемна шкіра очиститься після знайомства з камелією, її збалансований жирнокислотний склад матує і нищить прищики.

Для убтанів, масок і косметичного масажу олія камелії вважається ідеальною: вона швидко вбирається в шкіру і не залишає жирного блиску. Важлива властивість цієї олії - практично повна засвоюваність шкірою. При регулярних масках ця олія здатна розгладити розтяжки і навіть дрібні зморшки.

Шанувальникам макіяжу олія камелії сподобається неодмінно: вона м'яко і ніжно знімає макіяж, тому його часто можна зустріти в лінійках по догляду за ніжною шкірою навколо очей.

Олія камелії впевнено захищає шкіру від агресії ультрафіолету: любителям сонечка і соляріїв корисно налягати на олію камелії, так як вона чарівно піклується про зволоження шкіри, запобігаючи леопардовому забарвленню: нерівний пігмент, плями і веснянки. Втім, м'який кислотний пілінг раз на тиждень позбавить вас від вантажу мертвих клітин і згенерує рівну засмагу.

У догляді за волоссям камелії рівних немає. Вона живить шкіру голови, зміцнює волосяні фолікули і надає волоссю доглянутий вигляд і здоровий блиск. Входячи до складу активного догляду за волоссям (кондиціонер або олійна маска) камелія зміцнює волосяний фолікул і надає волоссю здоровий блиск, вітамінізує шкіру голови.

Зміцнює нігтьову пластину, роблячи її гладкою, а кутикулу —  м'якою і здоровою. Чудово в парі з олією мигдалю: суміш в зручному флаконі з пензликом упорядковує нігті рук і ніг.
Олія камелії, будучи потужним антиоксидантом, здатна продовжувати термін зберігання олійних сумішей, а також є стабільною олією, яка витримує нагрівання без втрати своїх корисних властивостей. Компонент сухих олій для тіла та волосся.

 Властивості:

- Зволожуюча і поживна,
- Ніжна і легка текстура,
- Омолоджуюча,
- Захист від ультрафіолету,
- Регенеруюча,
- Пом'якшувальна і антиоксидантна.

 Косметичне застосування: 1-10%, до 50% в масажних сумішах

- Тверде мило - 1%,
- Креми і бальзами - 2-5%,
- Демакіяжні суміші - 5%,
- Убтан, олійні обгортання - 3-7%,
- Креми для нігтів і кутикули - 5-10%,
- Догляд за сухим і пошкодженим волоссям - 3-6%,
- Сухі олії-спреї - 10-50%,
- Дерматопрепарати для загоєння ран - 10%.

Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з зовнішньою крапельницею

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01696
Новий
7 од.
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right