Фенiлетиловий спирт

Новий товар

Легка рожева нота в парфумерії

та домашній косметиці, компонент парфумів з квітковою та альдегідною спрямованістю. Консервує тоніки і креми, надає їм ніжний аромат троянди

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


23,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Фенiлетиловий спирт

INCI: Alcohol Phenylethyl; Dermosoft РЕА

Синоніми: β-фенілетиловий спирт, 2-гідроксиетил бензол

Аромат: нагадує запах пелюстки рози, тонкий і чистий

Стійкість аромату: 180 годин

Застосування в парфумерії: середня нота

Спрямованість: квітковий, альдегідний

Розчинність: діетилфталат, етиловий спирт, олія, гліцерин, пропіленгліколь

Фенілетиловий спирт (ФЕС) є природним компонентом, його досить багато в олії троянди (близько 80%); є він також в ефірній олії іланг-ілангу і герані, але в меншій кількості. Ніжний рожевий ФЕС — не тільки парфумерний агент, а й самостійний консервант (в моноваріанті 1%, в інших випадках додають менший відсоток).

Фенілетиловий спирт — важлива складова парфумів, особливо композицій квіткової або фантазійної спрямованості. Знімає тяжкість квіткового букету, підносить аромат і дарує йому необхідну чарівність.

В якості аромату використовується в косметиці: тонік з 1% ФЕС буде пахнути рожевою пелюсткою, до того ж, не затребує іншого консерванту. Входить до складу багатьох ароматів квіткового сімейства, в ньому можна розчиняти різні косметичні компоненти.

Гіпоалергенний агент, вхожий навіть в засоби для демакіяжу очей, до складу шампунів і кремів. Його консервуюча властивість робить ФЕС вдалим придбанням для домашньої косметики. У косметиці використовується в малій дозі, в парфумерії — введення до 40%.

Парфумерно-косметичне застосування: 0,25-40%
- створення ароматів і парфумерних концентратів — 20-40%,
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олій — 0,25-1%,
- створення спиртових парфумів — 0,5-1%,
- тоніки і міцелярні води, незмивна косметика — 0,25%,
- змивна косметика, піномиючі формули — 1%,
- консервант для косметики — 0,5-1%.

Виробник: Франція

Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-03-23

Как использовать?

Здравствуйте, Светлана! Можно использовать для пеномоющих средств с вводом 1%

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-03-22

Консервант

Можно ли его использовать как самостоятельный консервант для шампуня или крема. Спасибо.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-03-05

Растворимость

Здравствуйте, Екатерина! В воде Фенилэтиловый спирт растворим в соотношении 1:60. Но не сразу, а спустя некоторое время.
Растворимость: диэтилфталат, этиловый спирт, масла, глицерин, пропиленгликоль

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-03-02

.

Очень хорошо пахнет! Но вопрос: почему он в воде не растворяется? Плавает на поверхности жирными кругами.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-01-30

Срок годности

Здравствуйте, Ольга! Срок годности нынешней партии до 11/2018

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-01-29

срок годности

Укажите, пожалуйста, срок годности данной партии. Спасибо.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-11-15

Запах

Тонкий приятный запах розы. Даже удивительно, как похож запах на розу))

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-29

Ответ для Марины

- тоники и мицеллярные воды, несмываемая косметика — 0,25%,
- смываемая косметика, пеномоющие формулы — 1%,
- консервант для косметики — 0,5-1%.
Добавление в готовую косметику в конце как консервант.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-29

как консервант

Консервирую свои кремы в районе 0,5%, это получается 5 кап. на 50 г крема. Или 10 капель на 100 мл тоника или мицеллярки.
Нравится после этого аромат косметики, вроде не сильно пахнет, но очень приятно.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-29

Ввод в косметику

Подскажите пожалуйста, на какой стадии приготовления крема он вводится. Сколько в каплях его нужно вводить на 50 грамм крема и на 100 мл тоника? Спасибо.

Оцінка 
2017-03-22

Срок хранения

По рекомендуемой концентрации срок хранения до 3-х месяцев.

Оцінка 
2017-03-21

фенилэтиловый спирт

скажите пожалуйста срок годности тоника с фенилэтиловым спиртом в рекомендуемой концентрации

Оцінка 
2017-03-21

Аромат

Аромат настоящей розы

Оцінка 
2017-01-13

Для тоников и спреев

Рекомендую для водных спреев и тоников, цветочных вод. Делаю на продажу, поэтому мне важна прозрачность раствора. И запах приятный.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Фенiлетиловий спирт

Фенiлетиловий спирт

Легка рожева нота в парфумерії

та домашній косметиці, компонент парфумів з квітковою та альдегідною спрямованістю. Консервує тоніки і креми, надає їм ніжний аромат троянди