Пептидний комплекс для губ Hilurlip
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Пептидний комплекс для губ Hilurlip

Догляд за тонкою шкірою губ

надання додаткового об'єму: олієрозчинний пептид легко лягає в формулу блисків і помад.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептидний комплекс для губ «Hilurlip»

INCI: Isohexadecane (and) BIS-PEG / PPG-14/14 Dimethicone (and) Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer (and) Butylene / Ethylene / Styrene Copolymer (and) Cyclopentasiloxane (and) Sodium Hyaluronate (and) Xanthan Gum (and ) Tripeptide-1; Hilurlip
Зовнішній вигляд: в'язка непрозора суспензія
Розчинність: легко в олії і тригліцеридах, циклометиконі
Догляд за губами за допомогою пептидного олієрозчинного комплексу допоможе уникнути передчасного старіння. Тонка шкіра губ дуже вразлива, тому потребує особливого догляду. Якщо бальзам або крем для губ містять чарівний трипептид-1, то догляд автоматично стає омолоджуючим.
Додання обсягу губам за допомогою «Hilurlip» - перевірений спосіб. Регулярне застосування пептиду сприяє виробленню власного колагену в шкірі. Це робить шкіру м'якою, зволоженою, з природнім об'ємом. Частинки гіалуронату натрію в цьому активі набухають в глибині шкіри, надаючи ефект збільшення об'єму, а також омолоджують шкіру.
Губний лікар «Hilurlip» виручає не тільки з естетичної точки зору: гіалуронат натрію діє як потужний зволожуючий засіб. Суха шкіра губ і вічна червона облямівка пройдуть після першого ж сеансу використання - на ніч нанесіть на губи звичний крем-догляд, збагачений пептидним Хілурліпом. Вранці губи буде не впізнати.
Введення в косметику для губ дуже просте: розчиняючи комплекс в олійній фазі, ви робите свої губи м'якими, здоровими, об'ємними у міру генетичних сил. Пептидний комплекс для губ «Hilurlip» і його трипептид GHK має захисну дію від агресії УФ-променів, перепадів температур і недоброї екології.
Властивості:
- Додає губам об'єм,
- Розгладжує зморшки,
- Пом'якшує,
- Запобігає стоншення і сухості шкіри губ.
Косметичне застосування: 1-3%, введення в олійну фазу при температурі не вище 60°C
- Косметичний догляд за губами - 1-2%
- Лікувальні засоби для шкіри губ - 3%.
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі
Виробник: Франція
Запобіжні заходи: не застосовувати в чистому вигляді щоб уникнути роздратування шкіри

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04085
Новий
chat Коментарі (8)