Пептид Royalepigen P5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Royalepigen P5

Компонент надзвичайно важливий для відновлення шкіри, особливо в зрілому віці: він дарує шкірі відчуття гладкості та комфорту

  • 5 г

125,00 ₴ Без податку

125,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид Royalepigen P5

INCI: Pentapeptide-48 (0,014%), Hydrogenated Lecithin (2%), Glycerin (33%), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (13%), Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Water

Термостабільність: не нагрівати вище 40°C

pH: 6,3

Розчинність: вода, гліцерин

Пептид сформований незвично: розробники звели в його формулі не тільки пентапептид, а й лецитин в гідрованій формі, а також цінну для шкіри олію ши. В результаті вийшов омолоджуючий склад з гліцериновою зволожуючою фазою. Таким чином, пептид Royalepigen P5 навіть соло може виступати активною фазою сироватки або крему для в'янучої шкіри.

Поява епігенетичного пептиду у вашій косметиці покликана затримати старіння шкіри: якщо вам 35 і більше, слід почати курс освіження епігенома клітин, щоб затримати молодість шкіри.

Крем від зморшок на революційному пептиді здатний стерти зі шкіри перші ознаки старіння, секретною зброєю краси в цій формулі виступає білок з бджолиного маточного молочка.

Біологічна доступність пептиду вельми висока завдяки формулі: гліцерин та лецитин у водорозчинній формі полегшують проникнення активної речовини в верхні шари шкіри.

Пептид RoyalEpigen P5 прискорює оновлення клітин шкіри, запускаючи в клітинах програму самоочищення від токсинів і баластних речовин. В результаті шкіра стає чистою, ніжною, гладкою.

Крем від пігментних плям на обличчі з епігеновим пептидом забезпечить не тільки рівномірний тон шкіри, але і явно покращить її текстуру, зробивши її гладкою і доглянутою. Пептид легко комбінувати з іншими біоміметиками для досягнення кращого результату в боротьбі зі зморшками.

Властивості:

  • ліфтинг-ефект і омолодження шкіри,
  • прискорення відновлення клітин епідермісу,
  • підсилює діяльність протеасом,
  • підсилює тургор шкіри, надає їй гладкість.

Косметичне застосування: 2-3%, вводити в остиглу емульсію

Зберігання: щільно закупорити, зберігати в темному місці при 25°C

Виробник: Швейцарія

04716
Новий
4 од.
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right