ᐈ Пудра хлорели - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пудра хлорели

Унікальність складу

зробила легендою цю водорість. Гелеві маски обов'язкові для зрілої шкіри: мінералізація і відновлення водно-жирового балансу. Виліковує вугри, знімає набряки і зміцнює волосся.

  • 10 г

45,00 ₴ Без податку

45,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пудра хлорели

INCI: Chlorella (Chlorella vulgaris) Powder
Зовнішній вигляд: смарагдова пудра висушеної одноклітинної водорості
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту зі специфічним запахом водоростей
Активні речовини: білки, полісахариди, хлорофіл, амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, каротиноїди, макро- і мікроелементи, вітаміни

Зубна паста

Органічна косметика в чистому вигляді! На планеті немає аналогів біохімічному складу хлорели. Косметологи поважають її за здатність омолоджувати шкіру. Водорість дивовижна за силою зволоження і живлення шкіри. Тьмяна і чутлива шкіра потребує посиленого, але дбайливого догляду. Водорослева косметика ідеально підходить: гель знімає стрес з шкіри, убтан профілактує набряклість, маска знімає подразнення, мазь загоює шкіру.
Найкорисніше хлорела в свіжоприготовлених масках: саме такий підхід дає кращі результати. Вітамінізація шкіри і розгладження мікрорельєфу очевидні. Ложечка пудри, розведена йогуртом або білковим гідролізатом, являє собою простий і доступний спосіб тонізації шкіри. А вже курс альгінатно-хлорелових масок зробить личко порцеляновим!
Антиоксидантна дія фотосинтезуючої водорості хлорели велика: сироватки та креми для в'янучої шкіри зобов'язані містити цей полівітамінний комплекс. Регенерація клітин шкіри, профілактика старіння, збагачення шкіри киснем і нормалізація постачання тканин шкіри вологою - хлорелла унікальна.
Детоксикація шкіри (ванни або просто бельді з водорістю і імбиром) важлива: процедура виводить зайву воду, знижуючи набряклість тканин, завдяки чому використовується в програмах для схуднення і боротьби з целюлітом.
У постпілінговий період використовуйте зволожуючий гель на хлорелі і кокосі, це перевірений засіб для зняття стресу і максимально швидкого відновлення шкіри. Такий гель корисний також при сонячному опіку.
Загоююча і капілярозміцнююча властивість хлорели корисна в гелях від варикозу і при вугровій висипці. Потужно загоює запалення, опіки і травми шкіри, покращуючи трофіку тканин.
Догляд за волоссям та шкірою голови з хлореловими масками і втирання забезпечить нову поросль волосся. Джерело вітамінів і органічних кислот, водорість зміцнить ламке волосся, захистить шкіру голови, позбавить від лупи. Ванночки з магнезією і водорістю зміцнять нігтьову пластину.
Зубні порошки з хлорела зміцнюють ясна і відмінно впливають на зубну емаль: потужна мінеральна складова корисна зубам!
Властивості:
- Натуральний барвник (бомбочки для ванн),
- Живильна і зволожуюча,
- Загоююча,
- Мінералізація,
- Зміцнює коріння волосся,
- Протизапальна,
- Очищення проблемної шкіри,
- Лімфодренажна.
Косметичне застосування: 1-10%, до 50% в масках (10-15 хвилин дати набрякнути)
- Маски та обгортання для тіла - 10-50%
- Убтан, гомажі - 5%
- Настої для шампунів і гелів - 5-10%
- Зміцнення волосся - 3-6%
- Мило, бельді, зубні порошки - 5-10%,
- Бомбочки для ванн - 10%.
Виробник: Україна
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03217
Новий
7 од.
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right