Хна індійська
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Хна індійська

Хна з кератином

фарбує волосся і зміцнює їх. На темному волоссі ефект приголомшливий: розкішна грива і об'єм!

  • 75 г

160,00 ₴ Без податку

160,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Хна індійська

INCI: Lawsonia (Henna) Powder
Зовнішній вигляд: світло-коричнева пудра листя Лавсона, найтонший помел, вакуумна упаковка
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює густу масу з впізнаваним запахом

Хна і басма

Головні таланти хни загальновідомі: зміцнення волосся і їх фарбування. Для брюнеток, зрозуміло.
Пудра хни - осередок біологічних активів, паста із хни живить і зміцнює коріння волосся, регенерує кератиновий шар волосся, усуває лупу і зволожує шкіру голови, роблячи волосся сильним і здоровим.

Покраска волосся. Лавсонія - цілком натуральний барвник для волосся. Чудово зафарбовує сивину, тонізує шкіру голови, поглинає зайве шкірне сало і губить лупу. Хна надає волоссю глибину кольору і розкішний блиск, робить волосся пишніше за рахунок потовщення волосяного стрижня. Хна обволікає волосся, не руйнуючи його природного пігменту, якщо додасте кератин при фарбуванні, то додатково зміцните білкову структуру волосся. З кожним новим фарбуванням збільшується інтенсивність і глибина кольору, посилюється блиск. Волосся простіше піддаються укладанню.

Зафарбовування сивини. Знадобиться ще й басма, і тоді благородну проседь потрібно фарбувати покроково: хна, потім басма. Ефектність такого зафарбовування сивини - злегка колоровані пасма, що виглядають природно, з блиском і шовковистістю. Коріння, що відростають час від часу освіжають за новою, підфарбовуючи і всю довжину волосся.

Зміцнення волосся. У маски з хною корисно додати пудру амли або шикакай, олію кокосу або жожоба, йогурт і кератиновий гідролізат. Хна оберігає власний стрижень, обволікає його захисною плівкою - ось чому волосся не вигоряють і виглядають так блискуче. А ще перестають сипатися і засмучувати вас. На темному волоссі розкішний блиск від хни особливо помітний, володарки довгого темного волосся повинні хоч раз в житті випробувати маски з хною. Крім того, хна відмінно губить лупу, це антисептик.

Пропорції для фарбування волосся залежать від початкового кольору і типу волосся, а також від бажаного відтінку. Це справа смаку, підбирати доведеться самостійно. Волоссю можна надати широку кольорову палітру: від світло-мідного до воронячого крила. Будь-який відтінок, крім блонда.

Поради бувалих. При роботі з хною не забувайте про її стійкість, потрібно надіти рукавички, а шкіру шиї закрити пелериною. Запарюють хну окропом або чаєм. Наносять склад на свіжовимите і трохи вологе волосся. Лінію росту волосся обробіть рослинною олією. Для приготування пасти використовуйте скло, кераміку, пластик, ніякого металу! Змивати хну з волосся потрібно без шампуню: грунтовно промийте волосся водою, нанесіть кондиціонер і змийте його. Для максимального фарбувального ефекту не мийте голову протягом 3 днів: хна в цей період дозріває на волоссі як барвник і проявляє кращі свої відтінки. Але навіть після першого фарбування видно колір, глибокий і явний. Якщо хочете просто зміцнити волосся, скористайтеся безбарвною хною.

Мехенді - вигадливі візерунки, які наносять на шкіру барвником із хни, є унікальною прикрасою. Можете скористатися цим талантом хни і покрити руки цим малюнком. Хна не просто прикрашає, вона ще й надзвичайно корисна шкірі - цілий комплекс вітамінів і мікроелементів!

 Властивості:

- Натуральний пігмент;
- Проти лупи;
- Зміцнює волосся;
- Поглинає шкірний жир.

 Косметичне застосування:

1-100%
- Фарбування волосся - 1-100%
- Мехенді (розпис по тілу) - 80-100%
- Настої для шампунів - 25-50%;
- Зміцнення волосся - 30-100%.

03207
Новий
9 од.
chat Коментарі (23)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • chevron_right