ᐈ Аюрведична пудра евкаліпту - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра евкаліпту

Від лупи

і сивини! Насичує шкіру цінними мікроелементами, необхідними для побудови нових здорових клітин, регенерує її.

  • 25 г

25,00 ₴ Без податку

25,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аюрведическая пудра листя евкаліпта

INCI: Eucalipt (Eucalyptus Globulus) Leaf Powder
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра листя евкаліпту
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту з різким запахом
Активні речовини: ефірна олія, терпинеол, борнеол, лімонен і цинеол, жирна олія, крохмаль, білок, кальцій, фосфор, залізо, магній, цинк і вітаміни групи В

Минерализуючі маски

Ароматний лист насичує шкіру мікроелементами і вітамінами, необхідними для побудови нових здорових клітин. Звідси висновок: потроху і регулярно вводимо пудру в догляд за шкірою. Класичне бельді з евкаліптом перетворює шкіру в оксамит - просто додайте пудру в м'яке мило і дайте настоятися. Гель для душу детоксикує шкіру, шампунь зміцнює волосся, маски тонізують і очищають пори.
Шікакай і евкаліпт прекрасно зміцнюють волосся і протистоять ранньої сивині. Масаж скальпа з брінгараджем також покращує мікроциркуляцію і сприяє росту нового волосся. Такий метод обов'язковий для швидко лисіючих чоловіків. Головне - не лінуватися!
При целюліті стимулює жироспалювання, підвищує тонус шкіри, тому обгортання настільки популярні в спа-салонах. Аромат листя по-особливому заряджає доброю енергією.
Шкіра млява і тьмяна порадіє курсу масок на евкаліпті. Залежно від стану шкіри додавайте в догляд олії і водорості, глини і кислоти.
При гіпергідрозі спробуйте рисовий гомаж з щіпкою евкаліпту і ефірної олії вербени. Така процедура дбайливо очищає шкіру, не порушуючи її водно-жирову мантію: з вас не котить піт градом. Лимонний дезодорант на квасцах і сухому екстракті допоможе відчувати себе свіжо.
Настій листя корисний як водна фаза гелів і шампунів. Матуюча властивість затребувана в догляді за проблемною шкірою підлітків. У поєднанні з імбиром і ашвагандою швидко виліковує акне.

Властивості:
- Очищаюча і детоксикуюча,
- Зволожуюча і регенеруюча,
- Протизапальна,
- Антиоксидантна
Косметичне застосування: 2-20%, може викликати легке почервоніння шкіри
- ніжне очищення обличчя - 2-10%,
- скраби та пасти для тіла - 1-10%,
- відвари для шампунів і гелів - 15%,
- убтан, гомаж, бельді - 5-10%,
- маски і обгортання - 10-20%.
Виробник: Україна
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту
Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01680
Новий
4 од.
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right