Нерафінована олія насіння конопель
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Нерафінована олія насіння конопель

Антикуперозний крем

корисний тонкій шкірі. Легко вбирається, відроджує ліпідний бар'єр зневодненої шкіри. Антиоксидант і себомодулятор. Корисний для волосся.

  • 25 г

52,00 ₴

52,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія насіння конопель нерафінована

Метод отримання: холодний віджим

INCI: Hemp (Cannabis sativa) Seed Oil
Активні речовини: жирнаолія, амінокислоти, смола, вітаміни А, В1, В2, В6, С, D і К, холін, холестерин, цукру, едестін, сапоніни

Потужний антиоксидант

Для зневодненої і млявої шкіри, зміцнення ліпідного бар'єру. Розгладжує зморшки, захищає від УФ-агресії завдяки здатності зв'язувати вільні радикали. Щоденні пара крапель конопляної олії в убтані або гідрофільній олії зроблять шкіру витривалішою і гладенькою. 

Проблемній шкірі сподобається багатий мінеральний склад і вміння олії вбиратися швидко і без жирного блиску. Глиняні маски позбавляють від підшкірних прищів, креми зміцнюють стінки капілярів. Шкіра світлішає і вирівнюється, особливо якщо посилити формулу ефірною олією.

Куперозній шкірі показаний догляд з конопляною олією. Регулярні процедури, куди входить софора і каштан, допоможуть стерти сіточку капілярів, освітлити шкіру і оздоровлять її. Не забувайте про батер ши, у справі куперозної сітки він перший помічник.

Рятує шкіру при пересиханні в солярії: повертає м'якість і еластичність, знімає почервоніння, бореться з зневодненням завдяки своїй здатності утримувати вологу в шкірі. Легкі гелі з ефірними оліями розкішно живлять шкіру.

Шампуні та бальзами оздоровлять пошкоджене і сухе волосся, додадуть блиск і об'єм. Для темного волосся корисною буде ефірна олія шавлії, для світлих - лимону. Ополіскувач з коноплею і шовковим гуаром зніме статику і приборкає кучеряве волосся.
Нерафінована олія дуже цінна для організму, тому додайте її в салати і заправки, вона дуже смачна!

Властивості:
- зволожуюча і пом'якшувальна,
- потужна
регенеруюча,
- протизапальна,
- капілярозміцнююча,
- захист від ультрафіолетових променів,
- поростягуюча і в'яжуча.

Косметичне застосування: 1-100%
- гідрофільна олія - 10-50%,
- очищаючі емульсії та тоніки - 1-2%,
- піномийні засоби - 4-5%,
- загоюючі мазі і бальзами - 10-30%,
- пляжна косметика - 5-10%,
- інтенсивні маски для волосся - 1-100%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03372
Новий
3 од.
chat Коментарі (0)