Нерафінована олія насіння червоної цибулі
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія насіння червоної цибулі

Регенерує шкіру, кондиціонує волосся, стимулює ріст та покращує структуру. Ефективно та безпечно зменшує рубці та стриї.

  • 10 г

70,00 ₴

70,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Нерафінована олія насіння червоної цибулі

INCI: Red Onion Seed Oil

Метод отримання: холодне віджимання насіння

Вид олії: нерафінована

Зовнішній вигляд: прозора жовтувата рідина зі специфічним запахом

Активні речовини: антоціани, фітонциди, вітаміни (P, С, А, В2, В1, В5, В6), мінерали (залізо, калій, магній, мідь, йод, цинк, кобальт)

Косметична цінність цибулевої олії надзвичайно висока, адже антиоксидантів тут вдвічі більше, ніж у світлих сортах. Яскравий колір коренеплоду обумовлений вмістом антоціанів — біологічних активів, що підсилюють імунітет. Ось чому червона цибуля рекомендується в першу чергу для вікової шкіри.

Тьмяність і в'ялість шкіри можна побороти за допомогою природної терапії: олія з насіння куди активніша, це, по суті, найпотужніша анти-ейдж сироватка в натуральному вигляді. Відсоток введення в косметику цієї олії невеликий, тому для весняної терапії вистачить і кількох мілілітрів.

Догляд за волоссям та шкірою голови з червоною цибулею спрощується: багатий на вітаміни групи B і мінерали склад, потужно зміцнює волосяні фолікули й надає шевелюрі додатковий блиск. Питання сезонного випадіння волосся більше вас не потурбує.

Імуностимулююча і бактерицидна властивість цибулевого насіння знадобиться при боротьбі з висипаннями. Маски з рассулом, сироватки на гіалуроновій кислоті зі зволожуючим алое і парою крапель цибульної олії, значно покращують ситуацію. Це відбувається шляхом оптимізації мікрофлори.

Від набряклості олія червоної цибулі допомагає теж: масажні суміші або креми після лімфодренажної терапії сприяють виведенню рідини. Для тих, хто схильний до мішків під очима, цибульна олія стане справжнім другом.

 Властивості нерафінованої олії червоної цибулі:

  • зміцнення коренів волосся;
  • лімфодренажна;
  • посилення еластичності шкіри;
  • зволоження і матування;
  • бактерицидна;
  • мінералізуюча.

 Косметичне застосування олії цибулі:

  • олійні сироватки — 3-5%
  • очищуючі лосьйони, гідрофільна олія — 5%
  • креми й гелі — 1-2%
  • маски для волосся, кондиціонери — 3%
  • змивні засоби (шампунь, гель для душу, пінка-демакіяж) — 2-5%
  • масажні суміші — 1-10%

 Дієві поєднання з цибулевою олійкою:

  • зміцнення волосся: біоактивний амінопептид, Widelash, Capixyl, Procapil, ніацинамід, Octopirox, олія насіння лимона, ефірна олія бей і розмарину;
  • гіперпігментація: актив зволожуючий Patch2O, актив міо-інозитол, ефірна олія лимону, ліпосоми Si-Matrix, пептид Serilesin, перлова пудра;
  • від зморшок: пептиди (Syn-Hycan, Syn-Up, Relistase), ізофлавони бамбуку, ефірна олія неролі, DNA Gel з ікри лососевих, вітаміни AEF
  • тонізування шкіри: ланаблю, Copper PCA, Zinc PCA, суміш токоферолів.

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06874
Новий
6 од.
Вага
10 г
Вид
Гель
Кондиціонер
Крем
Лосьйон
Маска
Олія
Пінка
Сироватка
Шампунь
Тип шкіри
В'януча
Пігментована
Призначення
Антивіковий
Антиоксидантна
Антицелюлітне
Бактерицидна
Висипи на шкірі
Від Целюліту
Від випадіння волосся
Від зморшок
Від пігментних плям
Вітамінізуюче
Для блиску волосся
Для зміцнення волосся
Зволожувальна
Зморшки
Матуюча
Мінералізуюча
Набряклість
Тонізує
Тьмяна шкіра
chat Коментарі (2)