Новий Кислота гамма-аміноолiйна (ГАБА) Збільшити для перегляду

Кислота гамма-аміноолiйна (ГАБА)

Новий товар

Прорив в косметології: нейромедіатор, омолоджувач і перевірена альтернатива ботоксу, тільки без побічної дії і уколів. ГАБА проникає в шкіру через іонні канали та розслабляє м'язи шляхом оборотної інактивації найдрібніших нервових закінчень

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


52,00 грн

  • 2 г

Додати до списку бажань


Галузь застосування Тіло, Лице
Тип шкіри Вікова, Чутлива , В'януча
Шкіра навколо очей Від зморшок навколо очей
Призначення Заспокійлива, Від зморшок, Фотостаріння, Розгладження, Стимулює синтез колагену, Від випадіння волосся, Вирівнює рельєф шкіри
Вік 45+

Кислота гамма-аміноолiйна (ГАБА)

INCI: γ-aminobutyric acid (GABA)
Синонім: гамма-амінобутирова кислота (ГАBА, ГАБК, ГАБА)
Розмiр молекули: 10 мікрон (10⁻⁶ м)
Розчиннiсть: легко у водi
Дозування в косметицi: 0,05-0,3%

Те, що ГАБА омолоджує шкіру, з'ясували випадково. Справа в тому, що кислоту вивчали не одне десятиліття як гальмівний нейромедіатор, але не припускали, що вона продемонструє такі небувалі показники в дерматокосметології.

Антиейдж — ось головна перевага гамма-аміноолiйної кислоти (ГАБК). Її молекула синтезується в тканинах мозку (з амінокислоти глутамату при наявності активної форми В6) і прискорює процеси відновлення клітин шляхом виведення токсинів, зміцнює імунну систему, пригнічує запальні процеси.

Наш організм накопичує ГАБК в тканинах органів травної та видільної систем, так що ця речовина — нам рідне. Шкіра із задоволенням відгукується на пропозиції Габа заспокоїтися і розгладитися.

У косметології ГАБА затребувана як:

  • омолоджуючий актив,
  • для лікування чутливої ​​шкіри,
  • при проблемах шкіри волосистої частини голови.

Як ГАБК створила нейрокосметику

ГАБК — один з факторів синтезу гіалуронової кислоти. Розмір молекули ГАБА менше 10 мікрон (10⁻⁶ м), а пора шкіри — 500 мікрон. Одже кислота легко проникає в дерму, де починається її метаболізм.

Як омолоджувач ГАБА відповідає за тонус м'язів, знімаючи зайву напруженість.

Завдяки кислоті було сформовано новий вид догляду за вiковою шкірою — нейрокосметику. ГАБА в сироватках і кремах — потужна альтернатива ін'єкціям ботокса, при цьому не має побічної дії.

Властивості ГАБА в косметиці:

  • потужний ботокс-ефект,
  • стимулює продукування гiалуронової кислоти та коллагену,
  • укрiплює коренi волосся,
  • знижує вираженість мімічних зморшок,
  • регенеруюча та зволожуюча,
  • зміцнює шкірний імунітет,
  • пом'якшує і заспокоює подразнення,
  • нетоксична та немутагенна речовина.

Звідки ГАБА береться в косметиці

Практично всі форми цієї диво-кислоти є в природі, але для потреб косметології їх синтезують в лабораторії. Все частіше використовуються методи генної інженерії — просунута технологія бактеріальної ферментації.

Косметичне застосування ГАБА: 0,05-0,3%

  • сироватки вiд зморшок — 0,3%
  • чоловiча косметика — 0,05%
  • засоби для чутливої шкiри — 0,2%
  • змiцнення волосся — 0,05-0,2%
  • пiдтримуюча терапiя — 0,1%

Коротко про користь ГАБА для здоров'я

Кислота синтезується в мозку і служить нейромедіатором (передавачем нервових імпульсів). При нестачі цієї кислоти людина занурюється в депресію і пов'язані з цим неприємності з нервовою системою. Бодібілдери давно оцінили користь ГАБА як речовини, що допомагає контролювати потрібну м'язову масу. Адже ГАОК має протисудомний ефект, видаляє з організму продукти обміну і покращує формулу сну.

Корисні поєднання гамма-аміноолiйної кислоти в косметиці

розгладження зморшок: пептиди (Regu-Age PF, Serilesine, Thermostressine, Dermican LS 9837), глутатіон, мiоiнозитол

детокс: СО2-екстракти (артишок, кмин, ваніль), поліфеноли винограду, біоактивний амiнопептид

зняття подразнення: СО2-екстракти (фукус, календула, ромашка), ефірні масла (ваніль, розмарин, петигрена), зволожувачі (актив Multivit-shuttle, ізофлавони бамбука), біоеколія

омолоджуючий курс: Bio-ceramidyl керамідний комплекс, комбучка, Bioil Molecular Activ, нікотинамід, вітамін С

зміцнення волосся: пептиди Capixyl та Greyverse, активи (Procapil, Octopirox), інулін топінамбура, ефірні масла (кедр атласький, апельсин, бей), сірка MSM

Зберігання: речовину тримати щільно закритою при кімнатній температурі

Оцінка 
2021-08-25

Ответ для Елены Ш

Здравствуйте Елена. Сыворотку на основе этой кислоты можно наносить как локально, так и на все лицо. Но если акцент больше на мимические морщинки тогда начните с локального нанесения.

Оцінка 
2021-08-22

сывортка

здравствуйте..напишите пожалуйста если делать сыворотку с этой кислотой то её можно наносить на всё лицо...или локально в зоне залегания мимических морщин?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Кислота гамма-аміноолiйна (ГАБА)

Кислота гамма-аміноолiйна (ГАБА)

Прорив в косметології: нейромедіатор, омолоджувач і перевірена альтернатива ботоксу, тільки без побічної дії і уколів. ГАБА проникає в шкіру через іонні канали та розслабляє м'язи шляхом оборотної інактивації найдрібніших нервових закінчень

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку