Вакуумний флакон 30 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Вакуумний флакон 30 мл

Вакуумний флакон

важливий в косметичнiй індустрії: повітря не проникає в тару, що дозволяє максимально захистити вміст флакону від окислення. Об'єм 30, 50, 100, 150 мл

  • штука

64,00 ₴

64,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Вакуумний флакон 30 мл

Дозування 1 натискання: 0,1-0,15 мл
Об'єм: 30 мл
Висота з ковпачком: 81 мм
Матеріал: білий глянсовий пластик (диспенсер і головка), прозора або біла пластмаса (ковпачок)

Вакуумний диспенсер стане справжньою окрасою ванної кімнати або косметичного кабінету: лаконічний флакон з білого глянсового пластику виглядає професійно й стильно. Сучасна вакуумна система верхнього завантаження вмісту дуже проста: творці домашньої натуральної косметики оцінять гігієнічність і простоту в експлуатації, яку пропонує ця модель.

Купити косметичну тару сьогодні не проблема, але покупцеві деколи складно зробити вибір. Пропонуємо довірити свої креми, емульсії і сироватки вакуумнiй тарі: протягом багатьох років вона зарекомендувала себе як надійний і елегантний партнер для рідкої та кремоподібної косметики.

Широкий отвiр та вiдсутнiсть трубочки робить цю тару зручною для емульсiй будь-якої густини.

Професійна тара для кремів, пінок і мусів видає економічну кількість косметичного засобу: одне натискання за обсягом дорiвнює 0,1-0,15 мл, відзначає виробник. Флакон запропоновано в чотирьох об'ємах: 30, 50, 100 і 150 мл.

Як скласти флакон: необхідно наповнити порожній флакон засобом, після чого примусово з'єднати головку і диспенсер до клацання. Вакуумна упаковка готова до застосування.

04796
Новий
27 од.
Колір
білий
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (8)