Віск карнаубський
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск карнаубський

Декоративна косметика

і тверді дезодоранти. Структуроутворювач емульсій. Масажна плитка, тверда аромасвічка або бальзам для нігтів.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Віск карнаубський

INCI: Carnauba (Copernicia cerifera) Wax
Зовнішній вигляд: тонкі пластинки блідо-жовтого кольору
Температура плавлення: 78-85°С
Щільність: 0,97
Розчинність: розчиняється в гарячій жирній фазі

Рецепти з воском

Бразильський віск
Карнаубський віск називають ще пальмовим або бразильським. Карнауба - це пальма, яка росте в північних і північно-східних регіонах Бразилії. Віск збирають з її блискучих глянцевих листочків, покритих тоненьким шаром воску, звідси і варіанти назв.

Карнауба - один із самих твердих і тугоплавких рослинних восків. Його іноді застосовують в кремах як структуроутворювач, але часто його вимагає декоративна косметика (для губної помади, фарбувальних стрижнів олівців, туші для вій, твердих блисків і рум'ян, рідких підводок для очей), а також біовоску для полірування нігтів.

Крім міцності володіє видатним талантом пов'язувати рідку олійну фазу і підвищувати температуру плавлення маси губної помади. Спекотним літом без цього воску не обійтися: вся косметика в олівцях, яку беруть з собою на пляж, обов'язково містить цей природний віск.

В емульсіях карнауба так же надійно стабілізує рецептуру, як, наприклад, ланолін. Сумісний з усіма рослинними, тваринними, синтетичними восками. Обов'язковий віск в масажних плитках для тіла, вдало комбінується з бджолиним, емульгуючим і іншими восками.

Властивість карнауби надавати розкішний глянець затребувана і в побуті: воски для догляду за взуттям, поліролі для машин і меблів, воскова оболонка для рослин і фруктів. Також позначений у складі кондитерських виробів і ліків: солодкі глазуровані драже або таблетки, вкриті оболонкою.
Властивості:
- Природний емульгатор,
- Регулятор в'язкості кремів,
- Вологоутримуюча,
- Водовідштовхувальна,
- Додає екстраблиск.
Косметичне застосування: 1-25%
- Емульсії - 0,5-5%,
- Бальзам і помада для губ - 2-5%,
- Туш для вій, віск для нігтів - 1-2%,
- Твердий крем, масажна плитка - 3-10%,
- Свічки ароматизовані - 20-25%,
- Побутове застосування (поліролі) - 3-5%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці

* При розплавленні віску рекомендуємо проціджувати його, щоб уникнути попадання натуральних домішок, які можуть залишитися в процесі виготовлення.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Франция
01852
Новий
chat Коментарі (2)