Гідролат полину
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Полину гідролат

Тонік

для млявої шкіри, схильної до сухості. Розгладжує і пом'якшує, налагоджує вироблення себума, оздоровлює вугрувату шкіру. Зміцнення волосся, шампуні та ополіскувачі для жирного волосся. 

  • 100 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гідролат полину

INCI: Wormwood (Artemisia absinthium) Hydrozol (and) Euxyl

Активні речовини: органічні кислоти (яблучна, бурштинова, аскорбінова), флавоноїди (артеметин та інші), фітонциди, гіркі глікозиди, сапоніни, абсинтин, анабсинтин, ортабсин, прохамазуленоген, калійні солі, каротин


Гелева сироватка на полині, гіалуронаті натрію і феруловій кислоті може багато.

Цінність полину — в її глікозидах, що володіють здатністю, що розгладжує. Тому гідролат корисний млявій та атопічній шкірі: пом'якшує шкіру і усуває відчуття стягнутості.

Креми для тіла на полиновій воді і еластині повертають шкірі щільність і тургор, а маски запобігають зневодненню і появі сіточки зморшок. Вираженний детокс-ефект, тому якщо боретеся з набряком або целюлітом, підключайте полинову воду.

Масаж, гелі, обгортання допоможуть зробити процедури стрункішання максимально ефективними. Не забувайте про кетон малини, він допоможе шкірі не провисати після скидання ваги. І зарядку робіть, тренуйте м'язи.

Благотворно впливає на в'янучу шкіру обличчя і шиї: бурштинова і яблучна кислота чудово працюють в сироватках і гелях.

Суміш кількох гідролатів може послужити основою для міцелярної води. Вона очищає і надає підтягуючу дію на шкіру обличчя і декольте.

Вугрувата шкіра заспокоїться і посвіжішає, якщо в догляд за нею ви включите полинову воду: глікозиди та сапоніни у складі рослини нададуть відлущуючу дію, що допоможе стягнути розширені пори і налагодити себовідтік.

Гель на полині подбає про ніжну шкіру навколо очей: протинабрякова дія на повіки і освітлення темних кіл під очима. Можна поєднувати його з екстрактом петрушки або водою тисячолистника.

Корисний для догляду за шкірою і волоссям. Гідролатом обполіскують волосся після миття при випадінні і втирають його в корені. Сироватки на нікотиновій кислоті і білкових гідролізатах допоможуть при випадінні волосся, шампуні і кондиціонери теж вельми корисні шевелюрі.

 Властивості:

- в'яжуча і себорегулююча;
- ранозагоювальна;
- протизапальна;
- тонізуюча;
- поліпшує мікроциркуляцію і лімфодренаж;
- матуюча.

 Косметичне застосування:

1-100%, ліктьова проба на чутливість
- водна фаза шампунів і емульсій;
- гелі, спреї і косметичний лід;
- міцелярна вода і сироватки;
- маски і убтани
- зміцнюючі тоніки для волосся.

Зберігання: в холодильнику; містить консервант еуксил
Виробник: Україна 

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03134
Новий
Тип волосся
Лупа
Пошкоджене волосся
Тип шкіри
Проблемна
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right