Гніт армований
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гніт армований

Прикрасить будинок,

внесе нотку інтимності і затишку, зігріє і заспокоїть свічка. Ґноти є 1,5 і 2 мм.

Вибираємо потрібний діаметр в випадаючому списку.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Гніт армований

Довжина гноту: 35см
Діаметр гноту:
1,5мм і 2мм

Вибираємо потрібний діаметр в випадаючому списку.
Без гнота свічка марна, саме гніт дозволяє створити свічку за своїм смаком. Правильно підібраний гніт дозволить свічці горіти рівномірно і радувати око. У свічковий справі важливо знайти золоту середину: тонкий гнотик у величезній свічці буде швидко згоряти, що призведе до згасання свічки, яка просто захлинеться в розплавленому парафіні. Товстий ж гніт призведе до швидкого вигорання свічки і неестетично ефекту коптіння. Армовані гноти ідеально підійдуть для гелевих свічок, насипних і для свічок з великим діаметром.
Матеріал, з якого виготовлені наші гноти - натуральна бавовняна нитка, армована парафіном і стеарином. Її плюсом є екологічність і поступове згоряння. При горінні натуральний гніт не тріщить і не коптить.
Видів гнота буває безліч, з більш ніж десятка наших гнотів можна підібрати любий. Головний критерій при виборі - це товщина планованої свічки. Чим товща свічка, тим товще повинен бути гніт.
У разі створення заливних свічок можна підібрати всі комплектуючі окремо: держатель гнота, сам гніт продаються не обов'язково в парі.
Будь ласка, зверніть увагу, що для заливних свічок вибираємо гніт також по висоті.



03882
Новий
chat Коментарі (0)