Рафінована олія насіння чорної смородини
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія насіння чорної смородини

Натуральний засіб

для боротьби зі зморшками і віковими плямами: вміст вітаміну С в смородині перевищує показники цитрусових 

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Рафінована олія насіння чорної смородини

INCI: Black currant (Ribes nigrum) Seed Oil
Активні речовини: каротиноїди, токофероли, органічні кислоти (винна, фосфорна, бурштинова, лимонна, яблучна, аскорбінова, саліцилова, нікотинова), глюкоза і фруктоза, тіамін, рибофлавін, летючі фітонциди, мікроелементи (марганець, мідь, залізо)

Має специфічний запах

Олія є потужним антиоксидантом, продовжує молодість шкіри, затребувана в нічних лініях догляду. Високий вміст каротиноїдів обіцяє шкірі і волоссю пружність і блиск, а вітамін С стимулює синтез рідного колагену в шкірі - аскорбінової кислоти в чорній смородині набагато більше, ніж в цитрусових.

Суха шкіра, схильна до реактивності, стане гладкою і придбає рівний тон після нічних сироваток на Чорносмородиновій олії. Півдюжини органічних кислот проводять відновлюючу роботу в епідермісі, налагоджуючи здоровий водно-ліпідний баланс шкіри.

Гусячі лапки і носогубні складки можна стерти на їх початковому етапі. Скористаємося пептидною емульсією, посиленою олією насіння чорної смородини. Антивіковий ефект - найсильніший з усіх талантів цієї олії, мікроелементна підтримка епідермісу не дозволяє овалу обличчя «просідати».
Комплексна терапія при акне критично важлива для здоров'я шкіри: легка олія здатна зробити шкіру матовою і здоровою, а маски на жовтій глині ​​з парою крапель еліксиру з насіння смородини чудово витягають навіть застарілі подкожники. Засмага і макіяж добре лягають лише на рівну чисту шкіру.

Пост-епіляційний догляд за тонкою шкірою це потужне зволоження і зняття роздратування. Чорносмородинова олія, додана в звичну маслосмесь, зменшує почервоніння шкіри і прибирає червоні цятки. Смородина оперативно відновлює епідерміс після поверхневих і серединних пілінгів.

 Властивості:

- Антиоксидант,
- Матуюча і в'яжуча,
- Зміцнює капіляри,
- Омолоджуюча і загоююча,
- Знімає роздратування після гоління і епіляції.

 Косметичне застосування:

0,5-2%
- Косметика антиакне - 1-1,5%,
- Догляд за шкірою навколо очей - 0,5-0,75%,
- Матуючи склади - 0,5%,
- Зволожуюча косметика - 1-1,5%,
- Нічні сироватки від зморшок - 2%
- Пост-епіляційні рецептури - 1%.
Зберігання: в сухому прохолодному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04543
Новий
chat Коментарі (6)