Midnight Poison, Dior парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Midnight Poison, Dior парфумерна композиція

Містичний і витончений

парфумерний характер цієї композиції: мускусна нота розчиняється в серпанку амбри і чайної троянди. Вечірній аромат для справжніх спокусниць

  • 10 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Midnight Poison, Dior

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями; розчиняється у воді.

Парфуми з східним характером

Верхні ноти: бергамот і мандарин

Середні ноти: чайна троянда

Базові ноти: біла амбра і бурбонська ваніль, пачулі, нота деревної кори
«Midnight Poison» дарує довгий шлейф чарівності, який обіймає володарку цього парфуму. Таємничість тягуче-карамельної ноти троянди, зведена з ваніллю і пачулями, створює саме ту містичність, якою славиться цей аромат.

Ноти «Midnight Poison» сплелися і створили напрочуд красиву ароматну субстанцію, яка закріплена ванільно-амбровою нотою. Саме такий шлейф затребуваний у цінительок парфумерного напрямку зі східно-чарівним характером. «Яд опівночі» стане вірним вибором запаху при створенні парфумованої колекції косметики. Адже крапля цих парфумів, додана в крем для обличчя або вологі серветки, подарує косметиці чаклунський і чуттєвий аромат.

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Midnight Poison, Dior 10 мл,

- аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний.

04436
Новий
chat Коментарі (11)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right