ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон парфумерний Парфумер 50 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон парфумерний Парфумер 50 мл

Флакон для наливної парфумерії:

«Парфумер» об'ємом 50 мл, матове скло виглядає елегантно і дорого. Флакон глибоких кольорів підкорить вас. Металевий спрей, вишуканість і надійність. 

78,00 ₴

78,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Флакон парфумерний «Парфумер», 50 мл

Об'єм: 50 мл

Колір: чорний, червоний, синій, бірюзовий, бузковий

Матеріал: скло матове, спрей металевий

Парфумер — флакон для наливної парфумерії та рідких косметичних формул. У ньому можна зберігати не лише парфуми або одеколон, а й сухі олійки або ж водні формули: термозахисний спрей, гіалуроновий міст, антибактеріальний засіб.

Матове скло флакона і металевий верх створюють вишуканий вигляд. Будь-який з запропонованих кольорів флакона доведеться до двору: строгий вигляд і надійність упакування. Різноманіття ароматів і парфумерних концентратів зіграє вам на руку: приємні аромадифузори або готові парфуми — найбільш затребуваний подарунок! Флакон виглядає елегантно і дорого.

Обʼєму на 50 мл обов'язково вистачить для концентрованих запашних формул. Скляна колба у поєднанні з надійним спреєм чудово зберігають вміст.

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02585
Новий
Колір
бузковий
бірюзовий
синій
чорний
Колір кришки
бузковий
бірюзовий
синій
чорний
Об'єм
50 мл
chat Коментарі (10)