Мильна основа «Crystal Triple Butter»
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильна основа Crystal Triple Butter

Основа для мила

з трьома батерами гарантує м'якість очищення шкіри, а вітаміни A, E, D підсилюють натуральну формулу основи

  • 500 г
  • 1 кг

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа «Crystal Triple Butter»

Виробник: Велика Британія

Зовнішній вигляд: тверда біла гладка маса
рН 7,4-8,1 (при 60˚С)

Температура плавлення 50-60˚С

Мильна основа «Crystal Triple Butter» містить три види поживних батери: какао, ши і манго. Це робить основу чемпіоном за своїми пом'якшувальними і очищуючими властивостями.

Якщо ваша шкіра реактивна або погано переносить жорстку воду, спробуйте мило на цій основі. Зробити його виключно просто: розплавте і введіть улюблену ефірну олiю. Ніяких добавок така розкішна трибатерна основа не потребує — все враховано.

Мило «Crystal Triple Butter» підійде веганам, основа створена на рослинній базі, в її складі немає ні парабенів, ні сульфатів. Зате є вітамін D, Е, А і багато гліцерину. Все в комплексі забезпечує м'яку крем-піну і комфорт для шкіри після миття навіть в жорсткій воді.

Склад: вода, гліцерин, сорбіт, стерат натрію, лаурат натрію, пропіленгліколь, олеат натрію, міристат натрію, хлорид натрію, гліцерил монолаурат, кокамідопропілбетаїн, батери (какао, ши, манго), тіосульфат натрію, цитрат натрію, діоксид титану, кислота лимонна косметична, трінатрійсульфосукцинат, пентанатрій пентатат, тетранатрію етідронат

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04474
Новий
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right