Гліцерин фармакопійний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гліцерин фармакопійний

Чудово зволожує шкіру, додавайте в креми та гелі для сухої шкіри. Застосовують для розгладження рельєфу шкіри, вона стає гладенькою та шовковистою.

  • 100 г

60,00 ₴ Без податку

60,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Гліцерин фармакопійний

INCI: Glycerin

Зовнішній вигляд: прозора безбарвна в'язка рідина, солодка на смак

Розчинність: легко у воді і спирті

Розгладжує шкіру і волосся

У створенні кремів і складів для зневодненої шкіри гліцерин важливий: протягом десятків років в косметології він проявив себе як відмінний зволожувач шкіри. Всього 2-3% гліцерину у формулі гелю гарантує, що він вмить не висохне на шкірі, а продовжить свою зволожуючу справу.
Дружить з сорбітом, як правило, застосовується разом з ним. Середнє співвідношення сорбіт: гліцерин дорівнює 6:8 або 5:7, у водній фазі крему.

З арістофлексом гліцерин становить ідеальні прозорі гелі, які ви можете забезпечити будь-якими активними добавками.

Застосування гліцерину в косметології рекомендується тільки при достатній вологості повітря (оптимальний рівень 45-65%).
У нерозбавленому вигляді гліцерин шкіру сушить. Турбуватися з цього приводу не варто: в косметиці він завжди використовується в поєднанні з іншими компонентами, в концентрації 5-7%.

Шкіра, волосся і нігті залишаться задоволеними після масок на гліцериновій основі. Залежно від ситуації доповніть косметичний засіб потрібними активами.
Будучи водорозчинним компонентом, відмінно вписується в спреї: для волосся, тоніки, міцелярну воду і димки для тіла.

У дерматології часто загоюючі мазі і бовтанки обов'язково містять гліцерин - він входить в комплексну терапію для прискорення репаративних процесів на шкірі. Пляжна косметика з гліцериновою складовою позбавить від сухості, стягнутості шкіри, розгладить зморшки, що з'явилися на сонці і вітрі.

Дитяча косметика на гліцерині рятує від подразнення шкіри і висипу, дерматитів. Атопічна шкіра також потребує зволожуючого гліцерину, який зберігає вологу в шкірі.
Чудово проявив себе як розчинник для ксантанової і гуарової камеді: такий розчин зручно вводити в косметичні формули.

 Властивості:

  • Вологоутримуюча і зволожуюча,
  • Захист від сонця,
  • Заспокійлива,
  • Регенеруюча,
  • Розгладжуюча.

 Косметичне застосування: 1-7%

  • Міцелярна вода, водні спреї - 2-4%
  • Шампуні і бальзами для волосся - 5-7%
  • Ксантанові гелі та сироватки - 1-5%
  • Маски для обличчя - 3-7%
  • Молочко і муси для демакіяжу - 3-5%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02331
Новий
9 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (14)