Глина біла каолінова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Глина біла каолінова

Боротьба з прищами

і глибоке очищення пор. Себомодулювання, матування і очищення шкіри. У дуеті з екстрактом маргаритки відбілює пігментні плями.

  • 50 г

30,00 ₴

30,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Глина біла каолінова

INCI: White Caolin Clay, Cosmetic grade
Зовнішній вигляд: біла каолінова глина тонкої очистки, косметична якість
Розчинність: диспергується у воді, набухаючи утворює кремову пасту

Увага! Глина видобувається на родовищах Закарпаття. Партії від партії можуть дещо відрізнятись за кольором!

 Тонік в'язкий

Багата кремнеземом, цинком і магнієм, тому здавна застосовується в косметології і фармацевтиці, особливо в питаннях очищення шкіри і детоксикації.

Маска для обличчя та тіла на каоліні містить мінерали і мікроелементи, які дуже любить шкіра. Чоловікам, чия шкіра гостро реагує на щоденне гоління, варто робити глиняні маски. Хоча б на вихідних, раз в тиждень. Мінерали і олія заспокоять епідерміс, перевірено.

У літню спеку проведіть тижневий експеримент: вранці вмивайтеся убтаном без мила. Буквально через тиждень шкіра стане гладкою, чистою і матовою.

Пориста шкіра позбудеться від чорних крапок, якщо будете робити маски на каоліні хоча б раз на тиждень. Розбавити глину зручно гідролатом, фітокомплексом або екстрактом, вибирайте по ситуації. Дуже корисні ванни з глиною (100-200 г на ванну) або хоча б глиняне очищення тіла. Влітку таке мінеральне очищення допомагає в спеку, розслабляє, знімає зі шкіри зайву напругу і покращує настрій. Комбінуйте різні види глин.

Пігментовані ділянки шкіри можна освітлити курсом масок на каоліні і фулеровій землі. У дуеті ці глини підсилюють відбілюючу дію, попутно доставляючи в верхні шари епідермісу масу необхідних для здоров'я шкіри мінералів. Тому побічними ефектами можуть бути: гладка, чиста, оновлена ​​здорова шкіра. Мінус зайвий пігмент.

Проблемна підліткова шкіра помітно очищається по тій простій причині, що каолін виводить зі шкіри всі  токсини, що накопичилися там. Звільнена від такого вантажу шкіра починає дихати і оптимізує вироблення шкірного сала, що в разі акне є величезною підмогою. Простий тонік з глиною під силу кожному!

Жирна шкіра голови теж порадіє масці на каоліні. Можете задіяти і додаткові сили природи: ефірні олії, аюрведичні пудри і гідролати. Глиняні маски вбирають в себе зайве шкірне сало, очищаючи гирла фолікулів. Волосся перестає швидко жирніти, випадати, набуває блиск і об'єм.

Тонкодисперсний каолін - просто знахідка для домашніх косметичних процедур. Розведена водою, ця глина може стати маскою для тіла або волосся. Один-два відсотка глини в емульсії надає матовість шкірі і приємну консистенцію складу.

 Властивості:

- Бактерицидна;
- Протистоїть акне і комедонам;
- Порозвужуюча і детоксикуюча;
- Легка відбілююча;
- Розгладжуюча;
- Відновлює і мінералізує.

 Косметичне застосування:

1-100%

- Матуючий агент емульсій - 1-2%
- Убтан, мило, бельді, скраби - 20-50%
- Маски, пасти, мазі - 30-100%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому місці
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Пам'ятайте, що глини не можна розводити в металевому посуді.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02436
Новий
8 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Жирна
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Пігментована
chat Коментарі (7)