close
Меню

Чорна маска від чорних цяток: як зробити Black Mask в домашніх умовах

Чорна маска від чорних цяток: як зробити Black Mask в домашніх умовах

      Чорна маска від чорних цяток: як зробити Black Mask в     домашніх умовах

   З Новим роком, дорогі читачі блогу Зульфії! Користуючись нагодою, вітаємо вас з наступаючим роком Жовтої Собаки і бажаємо здоров'я, удачі, натхнення. 

   У сьогоднішньому записі будемо розкривати секрети Black Mask — желатинової маски-плівки від чорних цяток. Питання номер раз — чому вона чорна?  Винно активоване вугілля, саме цей очищуючий компонент надає масці кольору. Інтернет-магазин «Зульфія» пропонує дещо краще — глину зелену з активованим вугіллям, цей інг на базі глауконіту діє на шкіру заспокійливо, підсушуючи попутно підозрілі запалення.

   Позбутися комедонів не так вже й просто, адже тільки «виймеш» окислене шкірне сало з розширених пор, воно знову там з'являється. Що ж робити, щоб розірвати це порочне коло? Треба регулярно дренувати протоки сальних залоз і профілактувати забитість пор — в цьому випадку косметологи рекомендують поростягуючі гелі та креми, що допомагають оптимізувати себовідтік.

   Маска від чорних цяток з активованим вугіллям містить желатин — цей компонент робить важливу роботу: заповнюючи собою всі пори на своєму шляху, він трохи застигає, як і належить желатину. Все, що вам залишається зробити 15-20 хвилин по тому — зняти плівку-маску разом з «баластом». Чорні комедони міцно зливаються з застиглим желатином, одже, шкіра після Black Mask стає світлою, чистою, гладкою. 

Чи треба розпарювати шкіру перед чорною маскою з вугіллям?

   Існує думка, що шкіру перед маскою потрібно розпарити, тоді ефект сильніше. Однак як показує практика, Black Mask і в експрес-застосуванні розкішно очищає пори! Для тих, хто починає відкривати для себе натуральну косметику, нагадаємо, що желатин — природний компонент, у складі якого є не тільки розщеплений колаген, але і мікроелементи, оздоровлюючі шкіру (фосфор, кальцій, залізо, магній, натрій, калій). Плюс мінералізація шкіри зеленою глауконітовою глиною.

   Власниці комбінованої або сухої шкіри можуть балувати шкіру відразу двома видами масок в один дотик: Т-зону покрити чорною маскою від комедонів, а інші ділянки — зволожуючою або живильною маскою.

Чорна маска від чорних крапок: рецепт Black Mask

Рецепт маски від комедонів простий, як і все геніальне:

1 таблетка активованого вугілля (або ж глина зелена, що навіть краще!),

1 чайна ложка швидкорозчинного желатину і

1 столова ложка молока.

   На водяній бані ніжно прогріваємо молоко і желатин, в цей розплавлений гель вводимо подрібнений порошок активованого вугілля (глини), перемішуємо і даємо трохи охолонути. Коли температура суміші стане комфортною для шкіри, наносимо гелевий склад виключно на шкіру з розширеними порами. Тільки так — прицільно, пензлем, на Т-зону!

   Деякі в гонитві за чистою порою мажуть маску на все обличчя, за що потім розплачуються: зі щік, скронь, верхньої губи застиглу маску-плівку здирати складно. Ці ділянки шкіри покриті ледь помітним пушком, тому віддирати звідти Black Mask боляче до сліз.

Всі маски-плівки знімаються рухом знизу вгору — від підборіддя до чола. Знизу –> вгору.

Чи надовго зберігається ефект чорної маски з вугіллям?

   Надовго. Тиждень ви точно будете спокійні за свої пори. Найбільш проблемною є Т-зона, саме тут найчастіше пори розширені та забруднені. Однак вже після першої маски ви оціните її ефект: пори очищаються на подив глибоко й грунтовно!

   Після маски важливо заспокоїти шкіру тоніком з галунами (гідролат м'яти 50 мл і галуни 1 г), після нанести зволожуючий флюїд з оксидом цинку та Aquashuttle в якості потужного зволожуючого догляду. Чим зволоженіша шкіра, тим менше вона продукує шкірного сала, тим непомітніше пори і менша кількість комедонів.

   Одна чорна маска з активованим вугіллям в тиждень — і вже через місяць ви перестанете маскувати крила носа або підборіддя, затираючи потемнілі пори-кратери. Зима — ідеальний час для детокс-процедур, тому не лінуймося і регулярненько робимо маски!

Бажаю вам чистої шкіри і приємних косметологічних процедур!

Ваша Зульфія 

Читати по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close