Dolce Floral Drops, Dolce & Gabbana парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Dolce Floral Drops, Dolce Gabbana парфумерна композиція

Шедевральний аромат,

який має бути в арсеналі кожної кокетки. Жіночний, ніжний і освіжаючий запах дуже нагадує чистоту ранкової роси в квітучому саду.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Dolce Floral Drops, Dolce & Gabbana

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями; розчиняється у воді.

Терпкий аромат косметики

Ноти голови: квітка неролі та папаї

Ноти серця: русальний квіт, зефирантес і жонкіль

Ноти бази: мускус, деревина кашеміру і сандалу.

«Квіткова роса» стала справжньою удачею для Дольче і Габбани: цей аромат поєднує все те, чого хоче жінка від флакона парфумів. Тут і свіжість латаття, і чистий акорд кашеміру, і мускусний шлейф.

Ноти голови аромату є освіжаючими й рухливими — надихаючий і ніжний запах квітки неролі задає тон, в серце розкривається зефирантес (амариліс) і чистота русального квіту. Фіксуючим акордом виступив мускус в обрамленні аромату кашемірового і сандалового дерева, які надають надзвичайну теплоту аромату.

Жіночність і чистота — ось девіз цього аромату. Розкриваючись від тепла шкіри, аромат змінює свою тональність, проявляється нотка терпкості і м'якої прянощі сандалової деревини, що гасить надлишок квіткового акорду.

 Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Dolce Floral Drops, Dolce Gabbana 10 мл,

- аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний.

 Ще більше про рецепти і аромати:

04499
Новий
chat Коментарі (2)