Le Jardin de Monsieur Li, Hermès парфюмерная композиция
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Le Jardin de Monsieur Li, Hermes парфумерна композиція

Унісекс в парфумерії

став справжнім відкриттям: Ерме створили елегантний і обволікуюче-ніжний запах, який чудово «співає» на шкірі як чоловіків, так і жінок

  • 10 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Парфум унісекс Le Jardin de Monsieur Li, Hermès

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями; розчиняється у воді.

Ароматний крем для обличчя

Початкова нота: кумкват
Нота серця: жасмин
Нота бази: цитрусовий акорд
Аромат унісекс з парфумерних лабораторій Hermès дарує нескінченну свіжість і цитрусовий сплеск. Серія «Сади Гермесу» отримала справжню перлину: унісексовий аромат відразу став хітом продажів марки.
Парфумерна формула «Саду мсьє Лі» проста, як і все геніальне — в ароматі є лише дві ноти. При знайомстві явно відчувається хвиля соковитого кумквата, який продовжує квітка жасмину. Лаконічно, привабливо, універсально — в стилі Ерме.
Парфумерний акорд з двох хвилюючих нот дивовижно лягає в мило, 2% аромату зроблять з непоказного бруска мильної основи справжній парфумований шедевр. Крем для обличчя або лосьйон після гоління теж стане пахучим після пари крапель «Саду мсьє Лі».

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Le Jardin de Monsieur Li, Hermes 10 мл,

- аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний.

04500
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right