Емульгатор Easynov для зворотних емульсій
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Емульгатор Easynov для зворотних емульсій

Для створення зворотних емульсій,

що містять до 95% водної фази. Ізінов дає простір для фантазії кремовара, дозволяючи створювати потужні сучасні косметичні формули

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Емульгатор Easynov для зворотних емульсій

INCI: Octydodecanol & Octyldodecyl Xyloside & PEG-30 Dipolyhydroxystearate

Вид: жовта вязкувата рідина

Функціональний емульгатор Easynov зручний для створення домашньої косметики, його можна використовувати не тільки в гарячому процесі, але і в холодному. Легко емульгує олії, воски та батери, створюючи ніжні формули з великою водною фазою, якi швидко всмоктуються шкірою. Щільність кінцевого продукту регулювати легко, емульсія завжди виходить глянсувата на вигляд і приємна на дотик.

Секрет зворотної емульсії в тому, що навіть при потужній жирній фазі крем виходить не важкий, легко поглинається шкірою. Адже креми потрібні різні, тому саме «Ізінов» дає простір для творчості шанувальникам зворотної емульсії.

Рідка форма Easynov зручна для використання в холодному процесі емульгування, з ним буквально за хвилину можна приготувати крем-гель — формулу, яка з кожним роком стає все популярнішою. Воно й логічно: така структура емульсії стабільна і дозволяє вводити найкапризніші активи до складу.

Важливо пам'ятати, що при створенні зворотної емульсії на «Ізінов» потрібно додавати водну фазу в жирну — при безперервному помішуванні та невеликими порціями.

Косметичне застосування: 1-4%, введення в жирну фазу

Виробник: Франція

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04674
Новий
chat Коментарі (18)