ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт цедри апельсину

Новий товар

Стягує пори

і надає косметиці ніжний аромат. Стерини і воски в складі пом'якшують шкіру і надають волоссю екстраблиску

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт цедри апельсина 

INCI: Orange (Citrus sinensis) Peel CO2 Extract

Метод отримання: ультракритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Активні речовини: вітаміни (А, В1, В2,), кислоти (аскорбінова, саліцилова, лимонна, нікотинова), пектинові речовини і мікроелементний комплекс (залізо, калій, фосфор, кальцій)

СО2-екстракт апельсинової цедри приємно пахне і легко вводиться в косметику, він завоював популярність не тільки як косметичний тонізуючий компонент, але і як запашний інг.

Ароматний екстракт містить сліди ефірної олії, що підсилює його ефективність в косметиці: відбілюючу і регенеруючу. Від інших фітовитяжек цей компонент відрізняється ще й ароматерапевтичною властивістю — цитрусовий аромат надзвичайно приємний і корисний для нашої психіки.

Креми для сухої шкіри обличчя і тіла повинні містити апельсиновий екстракт: стандартні 1,5% допоможуть уникнути стягнутості шкіри вранці і ввечері.

Догляд за волоссям з СО2-екстрактом апельсина робить шевелюру бездоганною: шампунь позбавить від зайвої сальності при коренях, кондиціонер або спрей додасть блиску, а бальзам пожвавить пересохлі кінчики. Плюс до всього — ніжний аромат апельсина в волоссі.

Крем від зморшок з апельсиновим компонентом сприяє відновленню тургору шкіри, відновлення клітинного дихання і стимуляції відновлення клітин епідермісу — всі ці механізми омолодження запускає саме СО2-екстракт. Підсильте його міць пептидами, і тоді старіння шкіри тіла можна відкласти, попутно послабивши прояви целюліту і в'ялості.

Екстракт приємно додавати в зубні пасти і еліксири — компонент чудовий для зміцнення тканини ясен, бактеріозахисту ротової порожнини і профілактики пародонтиту.

 Властивості:

- бактерицидна і зволожуюча,
- стимулююча оновлення клітин,
- легка відбілююча і стягуюча пори,
- бездоганний догляд за волоссям,
- антицелюлітна.

 Косметичне застосування:

0,2-2%
- догляд за порожниною рота — 0,2%
- антицелюлітні креми — 1-2%
- поростягуюча сироватка для вугруватої шкіри — 0,5-0,7%
- маски — 1-1,5%
- боротьба з в'ялістю шкіри — 0,6-1,5%
- пост-епіл лосьйон, спрей після гоління — 0,7-1,2%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів в тарі темного скла

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-06-21

дійсно чудовий екстракт

мені сподобався екстракт, додаю в бельді для жирного типу шкіри і дуже задоволена, пори звужені, і тонкий аромат апельсину точно відчувається в екстректі. Приємно користуватися, рекомендую і обов'язково буду купувати ще!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт цедри апельсину

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт цедри апельсину

Стягує пори

і надає косметиці ніжний аромат. Стерини і воски в складі пом'якшують шкіру і надають волоссю екстраблиску