Папір водорозчинний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Папір водорозчинний

Лист креативу

Порційні пакетики з аромасіллю для ванн. Або унікальне мило з фото, дитячими малюнками або просто милими карлючками. Зважилися?

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Папір водорозчинний

Формат А4

Склад: суміш карбоксиметилцелюлози, волокон целюлози, харчової соди і діоксиду титану

Мило з картинкою

Безпечна і забавна. На водорозчинному папері можна писати, друкувати, в тому числі типографським способом, виконувати термопечать і фотокопіювання. Її можна ламінувати і формувати в термозварювані пакети (мішечки) для короткострокового зберігання товарів (косметичних сумішей для ванн, продуктів, напоїв, круп), які розчиняться, опинившись у воді.

Ви можете писати або друкувати (на лазерному принтері!) На водорозчинному папері, як і на будь-якому іншому, однак цей папір розчиняється за пару секунд при контакті з будь-якою рідиною, перетворюючись на непотріб.

Чудопапір виготовлен ​​з натрийкарбоксиметилцеллюлози і деревної волокнистої маси. Вона швидко і повністю розчиняється в холодній і гарячій воді, парі і більшості водних розчинів. Водорозчинний папір простий у зберіганні, нетоксичний, нешкідливий для навколишнього середовища і біорозкладний.

Короткий опис роботи або відеоінструкція
Залийте в підготовлену форму для мила тонкий прозорий шар мильної основи. Коли він почне схоплюватися, укладіть на нього напис або картинку обличчям вниз і залийте зверху мильною основою (можна кольоровою). Мильна основа не повинна бути дуже гарячою, інакше папір може потекти. Ось ще пара ідей для чудопапіру.

Миловаріння — всередині прозорого мила живуть малюнки і написи. Роздрукуйте на принтері малюнок, фото, логотип, текст або напишіть повідомлення на водорозчинному папері і вплавьте його в мило. Зображення буде видно до тих пір, поки брусок не змилиться до паперу. При попаданні води на папір напис чарівним чином зникне. Приголомшливий тематичний подарунок!

Порційні пакетики — відмінне рішення. Аромасіль для ванн. Суха суміш для ванночок: дитячих або ножних, манікюрно-педикюрних. Зручно, ощадливо, гігієнічно.
Підкладка під вишивку — підкладка (водорозчинний папір) зникне після прання або вологої ганчірки.

Папір для конфіденційних заміток — безслідне знищення, повна відсутність доказів. Корисний товар для політиків, бізнесменів, військовослужбовців, розвідників, параноїків, Ромео та Джульєтт.

Новий
chat Коментарі (0)