НУФ Kemiderm NMF Vegetale
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ НУФ Kemiderm NMF Vegetale

Рослинний натуральний

зволожуючий фактор Kemiderm відроджує суху шкіру. Збалансований склад амінокислот і кислот сприяє глибокому проникненню інших активів в шкіру

  • 25 г

88,00 ₴ Без податку

88,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

НУФ Kemiderm NMF Vegetale

INCI: Kemiderm NMF Vegetale

Склад: вода, сечовина, глюкоза, натрію пірролідонкарбонат, сорбіт, фруктоза, гідролізат протеїнів пшениці, глютамат натрію, гліцин, лізин, кислоти (яблучна, винна, оцтова, молочна), гідроксид натрію, гідроксид калію

Зовнішній вигляд: жовтувата рідина з характерним запахом

Розчинність: вода, гліцерин, пропіленгліколь

Косметичне застосування: 2-10%, водорозчинний

рН (10%-вий водний розчин) 4,5-4,7

Температурний режим: в водну або активну фазу продукту, при рН 3,2-8 і не вище 35 °С

НУФ Kemiderm NMF Vegetale є потужною зволожуючою добавкою в косметиці, компонент легко розчиняється у водній фазі, вводиться в активну. Багатий вміст изолейцина, лізину, серіну гарантує шкірі швидкий ефект зволоження, зняття стягнутості і загальнозміцнюючу дію. Іншими словами, НУФ Кемідерм корисний шкірі в будь-якому віці: підліткову він матує, зрілій профілактує сухість, а у в'янучу постачає омолоджуючі похідні шовку.

Зволожуючий крем або флюїд — важлива частина догляду за шкірою, введення 5% НУФ Кemiderm забезпечить шкіру вологою на весь день. Відмінність компонента від інших полягає в наявності органічних кислот, які «проносять» активні речовини крему і сироватки в глибини епідерми. Через наявність певного відсотка кислот влітку з НУФ потрібно бути акуратним — вводити його в нічні креми.

Kemiderm NMF Vegetale, або зволожуючий фактор натурального походження, містить амінокислоти і цукор, що посилені присутністю сечовини і АГК. Такий склад з низькомолекулярними поліпептидами лізину забезпечує шкірі тонус, комфорт та приємну матовість.

Гель від прищів з 3-5% Kemiderm NMF Vegetale стане надійним засобом для профілактики комедонів та висипань. Зволожена шкіра ніколи не стане виробляти надлишок сального секрету, що забиває пори і провокує прищі. У нічних активних сироватках НУФ сприяє вирівнюванню тону шкіри: поступово сходять пігментні плями.

Догляд за волоссям з 3% НУФ забезпечить волоссю зволоження, це особливо актуально для фарбованого волосся зі слабкими сухими кінцями.

Корисно пам'ятати: в період активного сонця (березень-жовтень) з огляду на чималу концентрацію кислот використовувати тільки в нічних засобах

Зберігання: щільно закупорити при 10 °С

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05137
Новий
chat Коментарі (5)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right