Актив зволожуючий Hygroplex HHG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Актив зволожуючий Hygroplex HHG

Інноваційний зволожувач

шкіри на базі амінокислот і сечовини — справжнє свято для шкіри і волосся. 2-5% компоненту забезпечують зволоження епідермісу на цілу добу

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Актив зволожуючий Hygroplex HHG

INCI: Hygroplex ™ HHG; Hexylene Glycol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate

Зовнішній вигляд: жовтувата прозора рідина

Введення в формули: 2-5%, водорозчинний

Оптимальний рН: 3-10

Зволоження шкіри з новим активом на основі сечовини і амінокислот стає ще простішим і ефективнішим: Hygroplex ™ HHG є «рідним» шкірі, оскільки містить натуральні похідні. У складі Гідроплекса фігурують моно- і дісахариди, посилені присутністю амінокислот й сечовини.

Активні сироватки для зневодненої шкіри і сухого волосся, пляжна косметика, лосьйони для догляду за дитячою шкірою неодмінно повинні містити 2-5% Hygroplex™ HHG.

Секрет глибокого і тривалого зволожуючого впливу цього компонета в його фізіологічній властивості: шкіра сприймає його як рідного, тому поглинає швидко і без залишку. Водорозчинний актив легко заводиться в будь-які рецептури (гелі, емульсії, піномийні засоби) в діапазоні рН 3-10, що робить його універсальним косметичним хумектантом.

Гіпоалергенний Hygroplex HHG затребуваний в догляді за шкірою в будь-якому віці: гелі для обличчя, креми після гоління, дитячі лосьйони, зволожуючі шампуні і миючі засоби на базі ПАР.

Для волосся Hygroplex HHG дуже корисний, введення 1% в шампуні зволожує шкіру голови і волосся, а незмивна сироватка-кондиціонер робить волосяний стрижень зволоженим і еластичним по всій довжині.

Гелі для догляду за ламкими нігтями показують непогані результати, якщо посилити формулу 3% Гідроплексу, кутикула теж порадіє додатковому зволоженню.

 Властивості Hygroplex HHG в косметиці:

- тривале зволоження шкіри та волосся,

- пом'якшувальна,

- загоююча,

- оздоровлення шкіри завдяки фізіологічному зволоженню,

- розгладження шкіри.

 Косметичне застосування Hygroplex HHG:

- миючі засоби для шкіри — 5%,

- глибоке зволоження шкіри — 2-4%,

- засоби для гоління — 2%,

- шампуні зволожуючі — 1%,

- декоративна і пляжна косметика — 1-5%,

- сироватки зволожуючі — 3-4%,

- емульсії для зволоження шкіри — 4-5%.

Зберігання: при 10-25 °C далеко від прямих сонячних променів

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05420
Новий
chat Коментарі (0)