Ефірна олія петітгрейна
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія петітгрейна

 Регенерація шкіри

і зміцнення волосся. Потужний дезодорант, чудовий себомодулятор, гармонізує біоритми і піднімає настрій.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія петітгрейна (петітгрейна)

INCI: Petitgrain (Citrus aurantium var amara) Essential Oil

Зовнішній вигляд: світла прозора плинна олія з прозоро-свіжим фруктовим ароматом, де присутня гіркувата фужерно-димна нота

Активні речовини: камфен, сабіна, мирцен, лімонен, ліналоол, нерол, линалилацетат, гераніол, нерілацетат, геранілацетат

Метод отримання: водно-парова дистиляція тонких молодих пагонів з листям і незрілими плодами (раніше екстрагували з незрілих апельсинів, коли плоди були розміром з вишеньку, звідси і його французька назва petit graines - маленькі зерна)

Властивості: регенеруюча та омолоджуюча, що додає блиск волоссю, зміцнює імунітет шкіри, афродизіак; антидепресант, надихаюча і гармонізуюча олія

Крем для декольте

Для пружності бюста зробіть масажну плитку з какао-маслом, такий дует швидко зробить шкіру пружною і сяючою.

У літню спеку освіжає аромаспрей на магнезії, алое і петігрена: це олія проганяє сонливість від спеки, створює відчуття прохолоди, підсилює ясність мислення. Приємний запах і в аромаспреї або дифузорі.

Перевірений антиоксидант, здатний віддалити старіння шкіри, отакий засіб Макропулоса. Сироватка на ДМАЕ і нічний крем на петігреновій олії роблять шкіру свіжіше і молодше, стимулюючи вироблення рідного колагену. Чудова олія для сухої шкіри, схильної до раннього утворення зморшок: зволожує зневоднену шкіру, надає еластичність.

Антисептична властивість популярна в догляді за вугруватою шкірою: в чистому вигляді можна припекти запалення, а в розбавленому вигляді олія балансує вироблення себума, стягуючи пори-кратери.

Останнім часом петигрена стала відомою як засіб для зміцнення волосся. І це чиста правда: простенька аромаолія (5 мл мигдалевої і 3 краплі петігренової) втирають в шкіру голови перед миттям. І такий курс з 10 процедур відновлює фолікули і зупиняє волоссяпад.

Антицелюлітну властивість використовуйте в моделюючих гелях: лімфодренаж і повернення пружності шкірі стануть логічним результатом ваших зусиль. Усуває набряклість і дискомфорт після довгої ходьби або тренувань.

Деотальк для тіла і стоп з петігреном зробить шкіру пахучою і чистої надовго.

Гіперактивним діткам корисні аромалампи. Такий ненав'язливий спосіб заспокійливо впливає на рухому дитячу психіку. На 10-15 хвилин (не більше!) запаліть аромалампу. Склад аромасуміші простий і приємний: у рівних частинах змішайте ефірні олії петигрена, лаванди і мандарина.

Петітгрейн гармонізує біоритми, тому спосіб життя стає збалансованим, а людина - спокійна і енергійна. Аромат підсилює кмітливість і логічне мислення, надає оптимізм і юнацький запал. Головне, хлопці, серцем не старіти! - Це про петігрену олію.

Застосування: косметична (0,5-3%) або лікувальна (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- Ванна повна - 4-6 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 9-15 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 5-8 крапель
- Сіль для ванн, мило - 25-30 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 6-8 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-7 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10-15 крапель на 20-25 мл засобу
- Полоскання рота - 3 краплі на 50 мл води
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; допускається наносити на шкіру в чистому вигляді точково. Нормальна реакція шкіри - легке печіння тривалістю 1-3 хвилини. Не застосовувати ефірну олію перед виходом на сонце, щоб уникнути фотоопіків від цитрусових.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі
Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03539
Новий
chat Коментарі (8)