Альгінатна маска Живлення
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Альгінатна маска Живлення

Пластифікуюча маска

із зволожуючим ефектом. Розведіть порошок водою і нанесіть готовий склад на шкіру. Маска знімається панчохою. Вага 50 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Альгінатна маска «Живлення» 50 г

Пластифікуюча маска застигає і знімається панчохою. Професійний догляд з морських компонентів корисний будь-якому типу шкіри. Альгінова кислота і її солі вміло пов'язують безліч молекул води, утворюючи гель, багатий вітамінами, мікроелементами та протеїнами. Усі морські рослини вдесятеро багатше корисними елементами, ніж їх сухопутні побратими.

Альгінатна маска робить шкіру гладкою і рівною: екстракт броколі розгладжує мікрорельєф, ДМАЕ підсилює зволожуючу властивість, а натуральне кокосове молоко постачає в епідерміс унікальні мікроелементи. Амінокислотний таурин особливо важливий для шкіри, на якій вже позначилися перші зморшки.

Після нанесення на шкіру шар альгинатної маски пластифікується за пару хвилин, утворюючи волого-і повітронепроникну плівку, під якою відбувається оздоровчий процес. Така процедура відтепер можлива і в домашніх умовах: пластифікуюча альгінатна маска робить шкіру молодше і свіжіще.

Нанесення маски. Перед використанням порошок-маску необхідно розвести у теплій воді і інтенсивно розмішати до консистенції густої сметани. Не забувайте, що альгінатна маска швидко застигає (2 хвилини) і потім її нанести неможливо. Тому густий гелевий склад шпателем наносять щільним шаром (2-5 мм) на обличчя, дотримуючись масажних ліній.

Зняття маски. Через 20 хвилин маска легко знімається одним плавним рухом знизу вгору: у вас в руках виявиться м'який пластичний зліпок з контурами обличчя. Залишки маски знімають вологою серветкою, зволожують шкіру як звичайно.

 Склад маски: альгінат натрію, діатомова земля, лактат кальцію, фітоекстракт броколі, сухе молоко кокоса, діметіламіноетанол, таурин.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

03795
Новий
Тип шкіри
Вікова
Зневоднена
Нормальная
Суха
Чутлива
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
chat Коментарі (9)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right