Hugo, Hugo Boss парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Hugo, Hugo Boss парфумерна композиція

Свіжий аромат для джентльмена

Класичне прочитання формули чоловічого одеколону від Хьюго Бос вже багато років затребуване не тільки чоловіками, але і жінками.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Hugo, Hugo Boss

Розчинність: легко в спиртах (етанолі, пропіленгліколі, парфумерному спирті, бензилі, ізопропілі, ізопропілміристаті, діетилфталаті) зі збереженням прозорості розчину: відмінно змішується з оліями; розчиняється у воді

Чоловічий одеколон

Свіжий аромат для джентльмена. Класичне прочитання формули чоловічого одеколону від Хьюго Бос вже багато років затребуване не тільки чоловіками, але і жінками.

Початкові ноти: м'ята, лаванда, грейпфрут, базилік
Ноти серця: шавлія, жасмин, герань, гвоздична паличка
Ноти бази: ветивер, дубовий мох, пачулі, ялина

Чоловічий аромат відноситься до фужерної і зеленої группи, тому для верхніх нот були обрані акорди лаванди, зеленого яблука, м'яти і грейпфрута. У серцевих нотах впізнавані відтінки гвоздики, шавлії і герані. Завершує аромат для чоловіків традиційні ноти сосни, пачулі, дубового моху і чарівного ветивера. Класичне прочитання формули чоловічого одеколону від Хьюго Бос вже багато років затребуване не тільки чоловіками, але і жінками.

Виробник: Франція
Рекомендоване введення: 0,5-2%
Запобіжні заходи: почніть експериментувати з малої кількості і половинної дози. Тоді буде простіше зорієнтуватися в концентрації парфумованого ефекту для різних обставин. Просимо бути обережніше з віддушками та ефірними оліями, якщо в будинку є алергіки, маленькі діти, астматики або домашні тварини.

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Hugo, Hugo Boss 10 мл,

аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04039
Новий
chat Коментарі (0)