ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Very Sexy Now 2017, Victoria`s Secret парфумерна композиція - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-ма
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Very Sexy Now 2017, Victoria`s Secret парфумерна композиція

Грайливий, бадьорий аромат для активних жінок.

Не зважаючи на лаконічну піраміду запахів, Very Sexy Now 2017 залишається хітом продажів.

  • 10 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Very Sexy Now 2017, Victoria`s Secret парфумерна композиція

Нота початку: гуава

Серединні ноти: квіти

Ноти основи: кокос

Парфуми для молодіжної аудиторії, тому якщо ви не готові бути в центрі уваги, Very Sexy Now 2017 можна для початку додати в косметику (крем, шампунь, гель). Парфумерний ансамбль складається з трьох нот: гуава, квітковий акорд і кокосова солодкість як фіксуюча речовина.

Солодкувато-грайливі парфуми Вікторіас Сікрет пахнуть ніжним лактоном — ароматом, який чомусь робить людей молодше. Можна скористатися такою чудовою властивістю, ввівши 2% аромату в шампунь або бельді, наприклад.

Як додавати запашку Very Sexy Now 2017 в косметику?

Привабливий Вері сексі нау 2017 ароматизує будь-яку косметику, класичну чи безводну. Крапля-інша парфумерного концентрату зробить мило або піну ароматними, головне — дотримуватися дозування. Пам'ятайте, що в змивні засоби заведено вводити 2% аромату, в незмивні формули — всього 1%.

Зробити парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- концентрат Very Sexy Now 2017— 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт — 20 мл.

Без флакона з розпилювачем не обійтися: тара для духів має величезне значення. Всі компоненти майбутнього парфуму змішують, струшують, залишають днів на десять. На виході отримуємо класичну формулу аромату, чия 30%-ва концентрація забезпечить вашому Very Sexy стійкість 7-8 годин.

06604
Новий
Вага
10 г
Ароматні ноти
Гуава
Кокос
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right