Крем для укріплення і підтяжки бюсту та декольте Еlasticity lifting 50 г
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Крем для укріплення і підтяжки бюсту та декольте Еlasticity lifting 50 г

Кожна дівчина бажає виглядати привабливою та красивою у будь-якому віці. Крем підійде для відновлення та покращення стану бюсту після закінчення лактації і не тільки.

  • 50 г

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Крем для укріплення і підтяжки бюсту та декольте Еlasticity lifting

Вага: 50 г

Тара: вакуумний флакон

Унікальний коригуючий крем подарує вашому бюсту спокусливий об'єм. Надасть еластичності та зволоження шкіри в області декольте. Подарує гарну округлу форму, зробить груди розкішними та підтягнутими.

Крем збільшує об'єм грудей шляхом нарощення ліпідної тканини. Шкіра в зоні декольте стане приємною та пружною. Має омолоджуючі властивості. Надає бюсту «Push Up» ефект.

Високоефективний пептид Voluform впливає на збільшення бюсту. Чіткі лінії шиї та декольте тепер можливі. Процес формування та захисту фібробластів, поліпшення їх зчеплення, а також оздоровлення позаклітинного матриксу, відповідальні за нові контури грудей.

В першій фазі крем детоксикує шкіру, у другій — запускає синтез фібробластів, в третій — стимулює вироблення жиру. Збільшує об'єм грудей, моделює їх форму, підтягує.

Пептид Adifyline - скульптуруючий пептид який надає об'єму тканинам та природної наповненості. Підтягує провислу шкіру, забезпечує явний ліфтинг. Допомагає відновити об`єм підшкірної клітковини. Моделює силует і омолоджує шкіру.

Властивості

  • ліфтинг-ефект «Push Up»

  • пружність та зміцнення тургору шкіри

  • надає еластичності та зволожує

  • оздоровлення позаклітинного матриксу

  • детокс

  • надає природного об'єму формам

  • омолодження, підтяжка шкіри

  • відновлення об'єму підшкірної клітковини

Застосування: нанести на чисту суху шкіру бюсту та зони декольте і втерти масажними рухами до повного поглинання засобу.

 

Склад: Aqua/Water/вода, Sweet Almond (Prunus dulcis) Oil Refined/Рафінована олія мигдалю солодкого, Macadamia (Macadamia integrifolia) Nut Oil/Олія макадамії рафінована, Coconut (Cocos Nucifera) Extract/екстракт кококсу, Caprylic / capric triglycerides/Каприлово-каприкові тригліцериди, Olivem 1000/олівем 1000, N-palmitoyl-L-isoleucine/Voluform пептид для зміцнення шкіри і бюста, Acetyl Hexapeptide-38/Пептид Adifyline, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol/ Консервант EUXYL PE 9010, Parfum/парфумерна композиція, Xantan Gum/ксантан люкс.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: 6 місяців

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
06865
Новий
Вага
50 г
Категорія
Для жінок
Вид
Крем
Галузь застосування
Тіло
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Для всіх типів
Суха
Призначення
В'яла шкіра
Відновлення
Від розтяжок
Для старіючої шкіри
Зміцнювальна
Ліфтинг
Моделювання фігури
Омолоджувальна
Поживне
Підтяжка шкіри
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
chat Коментарі (0)