Рафінована олія насіння маку
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія насіння маку

Дитяча косметика

налагоджує водно-жировий баланс. Лінолева кислота захищає і оживляє суху шкіру. Корисна для волосся і нігтів, повертає їм блиск.

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія насіння маку рафінована

INCI: Poppy (Papaver somniferum) Seed Oil
Активні речовини: поліненасичені жирні кислоти, фітостерини, токофероли

Флюїди під очі

Чудова олія, що володіє пом'якшувальною, зволожуючою, регенеруючою, відновлюючою і захисною дією.

Відноситься до напіввисихаючих олій, залишає відчуття бархатистості на шкірі, практично не залишає жирного блиску. Відновлює ліпідний бар'єр, підвищує зволоженість і еластичність шкіри, усуває відчуття стягнутості.
Використовуйте його в гідрофільних сумішах, особливо якщо шкіра стягнута і чутлива.

Відновлює м'якість і еластичність шкіри, надає їй особливу ніжність і шовковистість. В силу високого вмісту лінолевої кислоти інтенсивно живить шкіру, відновлюючи регуляційні функції клітинних мембран, будучи будівельним матеріалом для відновлення обмінних процесів в шкірі. Тому додавайте його в збиті масла.

Проблемній шкірі зніме жирний блиск, позбавить від забитих пор, тонізує, повертає шкірі матовий тон і пружність. Завдяки своїм регенеруючим властивостями, активно сприяє оновленню шкіри, відновлює пошкоджений роговий шар епідермісу, але нормалізує тим самим його бар'єрні функції. Додавайте олію в убтан при вмиванні.

З успіхом застосовується для догляду за шкірою навколо очей, підходить для чутливої ​​і дитячої шкіри. У дитячій косметиці заспокоює подразнену шкіру, має протизапальну дію. Батери в поєднанні з цими оліями чудово доглядають за шкірою: рецепт кольд-кремів і бальзамів прості і дієві.

Антиоксидант: завжди в складі сироваток і сухих масел. Розгладжує зморшки, перешкоджає ранньому старінню і в'яненню шкіри. Цілющим чином впливає на суху, зневоднену шкіру, усуває стягнутість, лущення, повертає їй свіжість і сяйво. Легка і безпечна олія, може використовуватися в чистому вигляді або в суміші з батером.

Чудово впливає на стан волосся. Живить, зволожує волосся і шкіру голови, пригладжує лусочки волосся, тимчасово склеює посічені кінчики волосся. Ополіскувач полегшує розчісування, повертає шевелюрі природний блиск.
Будучи легкою олією, добре підходить в якості базової олії для масажу, добре змішується з кокосовою.

 Властивості:

- Відновлююча,
- Активізуюча захисну функцію шкіри,
- Зволожуюча і розгладжуюча,
- Уповільнює старіння,
- Природний сонцезахисний фільтр,
- Пожвавлюється зовнішній вигляд шкіри.

 Косметичне застосування:

1-100%
- Гелі і емульсії, дитяча косметика - 5-10%
- Обгортання для волосся - 5-10%
- Олійні сироватки, збите масло - 15-50%
- Масаж і розтирання - 10-100%,
-Креми для кутикули - 20-50%.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці.

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Украина
03541
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (3)